Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.978
- 16.573
- 2.648
Madalya hayal bu filenin çaydanlıklarına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı twiti fb'ye karşı atsaydı takım kaptanı fbli eda napardı acabaabi fener tarafı sporcuya zemin verdiği için milli olarak temsil eden adamlara niye giydiriyorsunuz ?
max denecek eleştrii burda yayıncıların sürekli futbolcuların hangi camiadan olduğunu vurgulaması olur - yayında bile milli bakış açısı yanında fener güzellemesi var.
sporcuya kızılmaz bu noktada - 3 kuruş iligli insanlar cebinden harcayıp sporculara sahip çıksaydı. Yüzmede çocuk şampiyon olunca 4 gün güzelleme yapıldı mesela bizden olduğu için.
Olimpiyatın tarafı olmaz, başarılı sporcu haricinde de kimseye kredi verilmemeli ama.
onalr öyle yapıyor diye niye terbiyesiz olalım abicim. Sırıkla atlayan , yüzücü adamın günahı ne .aynı twiti fb'ye karşı atsaydı takım kaptanı fbli eda napardı acaba
milli sporcular takım işlerine girmemeli özellikle turnuvalardaonalr öyle yapıyor diye niye terbiyesiz olalım abicim. Sırıkla atlayan , yüzücü adamın günahı ne .
eda dediğin takım oyunu olayı - türkiyede futbol ve kadın voleybol (bir dönem erkek basketbol) milli takım düzeyinde "kim hangi takımdan" diye bakılan işler.
diğer amatör sporlarda sporcuya laf edilmemeli.
Şansa yenmiş o da rakibi vermiş maçı.O değil voleybol izleyeceğiz diye asıl meseleyi kaçırmışız. Mete çok iyi yenmiş aslanım benim be. Bir sen kaldın lan yüzümüzü güldüren. Alır inşallah altını.
onu savunmuyorum tabi ama düşünki sen sırıkla atlayan adamsın ... senin olimpiyata hazırlanmanı sağlayan yere bağlılık hissedersin , çok anormal görmüyorum.milli sporcular takım işlerine girmemeli özellikle turnuvalarda
şunu ayırmak lazım mesela mert hakan şimdi istediği gibi dalga geçebilir ama euro 2024 kampındaysa çıt çıkaramaz. bir kuralı olmalı.onu savunmuyorum tabi ama düşünki sen sırıkla atlayan adamsın ... senin olimpiyata hazırlanmanı sağlayan yere bağlılık hissedersin , çok anormal görmüyorum.
biz yönetimselde burda şelale gibi amatörleri kaptın gitsin demiyor muyuz ? sonra bu kadar alınmamak lazım
bu dediğine varım - çünkü dediğini yaptığında sporcuda ahlakından çıkıyor - konsatresi sırf yarışmaya değil başka şeylerede gidiyor.şunu ayırmak lazım mesela mert hakan şimdi istediği gibi dalga geçebilir ama euro 2024 kampındaysa çıt çıkaramaz. bir kuralı olmalı.
yoksa yarışan fbjkli sporculara sözümüz yok. ebrar bjk'de bile oynamıyor.
Gayet geriden gelip hak etmiş almış. Adam gidip de 6-7 falan atmamış. O 8-9 atınca Mete 10 atmış. Kimsenin kimseye bir şey verdiği yok.Şansa yenmiş o da rakibi vermiş maçı.
Ben takdir ediyorum yanlış anlaşılma olmasın özellikle de 5-1 geriye düştükten sonra oyundan düşmemesi o soğuk kanliligini koruması şahane iş. Ama rakibi de biraz ikram atışları yapmış 5-1 one geçtikten sonra bu turnuvada bir formsuzluk var biraz mete'de. Umarım toparlar altına gider yine.Gayet geriden gelip hak etmiş almış. Adam gidip de 6-7 falan atmamış. O 8-9 atınca Mete 10 atmış. Kimsenin kimseye bir şey verdiği yok.
neyse olimpiyatlardan devam