- 13 Şubat 2009
- 27.800
- 25.279
- 3.468
Abd futbolda iyi değil diye futbolu U23 ile sınırlandırmış ama basketbola NBA Yıldızları ile katılmak serbest 
Ulan ne şerefsiz ülke fener gibi.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kac senedir öyle ya kural u-23 oyuncularıyla oynanır futbol olimpiyatlarda 2 kontenjan var birde 23 yaş üstü için.Abd futbolda iyi değil diye futbolu U23 ile sınırlandırmış ama basketbola NBA Yıldızları ile katılmak serbest
Biliyorum yeni olmadığını da saçma yani. Olay popüler spor olmasıysa basket de U23 ile oynansın o zaman.Kac senedir öyle ya kural u-23 oyuncularıyla oynanır futbol olimpiyatlarda 2 kontenjan var birde 23 yaş üstü için.
basket populer spor mu?Biliyorum yeni olmadığını da saçma yani. Olay popüler spor olmasıysa basket de U23 ile oynansın o zaman.
Abd iyi olsa anında değişir.
Belki Avrupa şampiyonalarına denk geldiği içindirBiliyorum yeni olmadığını da saçma yani. Olay popüler spor olmasıysa basket de U23 ile oynansın o zaman.
Bence avrupa şampiyonasına denk geldiği için yapıyorlar tek yaz ayında 2 turnuvayı hiçbir oyuncu kaldıramaz. Pedri yapayım dedi 1 sezon sakatlıklarla bogustu.Biliyorum yeni olmadığını da saçma yani. Olay popüler spor olmasıysa basket de U23 ile oynansın o zaman.
Abd futbolda iyi değil diye futbolu U23 ile sınırlandırmış ama basketbola NBA Yıldızları ile katılmak serbest
FIFA başkanının alacağı rüşvet de düşüyordur.FIFA istemiyor yanlis hatirlamiyorsam, Dünya Kupanin degeri düsüyormus
Fransa, İspanya, Portekiz falan 2 tane iyi takım çıkartır aslında aynı yaz.Bence avrupa şampiyonasına denk geldiği için yapıyorlar tek yaz ayında 2 turnuvayı hiçbir oyuncu kaldıramaz. Pedri yapayım dedi 1 sezon sakatlıklarla bogustu.