Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.123
- 23.599
- 2.393
Komediydi o da kaldıramayacağı ağırlığın altına girip ölüm tehlikesi atlattı.Geçen bir tanesi de 1-1 iken ihtar aldırdı adam yere eğildi bizimki tutup çırpacak yani; çırparken tuş oldu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komediydi o da kaldıramayacağı ağırlığın altına girip ölüm tehlikesi atlattı.Geçen bir tanesi de 1-1 iken ihtar aldırdı adam yere eğildi bizimki tutup çırpacak yani; çırparken tuş oldu![]()
derdin nesenin özlediğin asıl şey şu
KIROV REPORTING
şimdiden ilk seti aldılarHanım voleybol uzmani dostlar Brezilya abdyi yener mi
Çok büyük ihtimal yener. Finale çıkacak takımı da tokatlama ihtimalleri fazla.Hanım voleybol uzmani dostlar Brezilya abdyi yener mi
Renktaş bileydim yatırım tavsiyesi değildir derdim ya :crushed: Ben tahmini söylüyorum burada yazdıklarımı, patlamazsın inşallah.Paramızı brazile yatırdık. İnş gene dolandirilmayiz.
Rezalet başlangıçtan sonra normale döndük renktaşRenktaş bileydim yatırım tavsiyesi değildir derdim ya :crushed: Ben tahmini söylüyorum burada yazdıklarımı, patlamazsın inşallah.
Dolandırılmazsın. Brezilya doğal favori.Paramızı brazile yatırdık. İnş gene dolandirilmayiz.