Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları | 26 Temmuz - 11 Ağustos

Afedersiniz de boyle isinde ben. Hep ayni hikayeler. Birakin bu cok iyi mucadele ettik falan demeyi. Altin madalya kazanamiyorsan gerisi fos. Boyle kandirdikca insanlari bizden bir bok olmuyor.

Ulan yali bebesi. Butun sporcularin icin klip hazirlamistiniz olimpiyatlara giderken. Hep fenerbahce spor kulubunun sporculari diye. 1 tane altin madalyamiz yok. Neyin havasi bu.

Kiz geride olmasina ragmen ringde donuyor, atak bile yapmiyor.

Bizde madalya alan atıcılık filan hariç güç isteyen sporlarda doping çıkacak bakın görün. Daha turnuva başlamadan dopingli güreşçiler filan vardı.

Yav böyle salakları alıp olimpiyata götürüyolar bi de. Kum torbası koysalardı bunun yerine tesadüfen çarpardı çinliye. Bu mal gibi durdu ringte.

Gençlik sporun bütçesine baksak ağız dolu konuşurlar. Şöyle yaptık böyle yaptık diye ama en önemli spor organizasyonunda yokuz. Bazı branşlarda tekli sporcular ile sıkı bir planlama ile altınlar alınabilir

Eskiden nerdeyse her kilosunda madalya aldığımız halterde sporcumuz yok yav siz neden bahsediyosunuz

bu kadar ifblinin katıldığı yerde daha çok 2.lik gelmesi gerekiyordu

paris 2024 ltgbct oyunları

Allahin pagan ulkesinde igrenc bir sekilde icra ediliyor

Acilisinda midem bulanimca izleyemedim

dünyanın en büyük spor kulübü bitime 2 gün kala 3 madalya toplamış olimpiyatlarda.

Eskiden Güreş, Halter'de falan en azından 2 3 altın alırdık. Bu sene xy kromozomlar yüzünden altın almadan bitireceğiz sanırım.

Önceden Türkiye bu madalya sıralamasında 13. Falan olduğunu bilirdim.
Atletizmde yoktuk ama güreşte, karetede, halterden,bokstan falan madalyalar toplardik.
Şu performans cidden rezalat

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu olimpiyatlarda ulke puani gibi bir sistem yok mu? bu olimpiyatta basarisiz olunca bir sonrakine daha az sporcuyla mi katiliyoruz?

Geri
Üst Alt