Tier 2 Paris FC, Frankowski'yi Bonservisi ile İstiyor!

Bu hafta Bankalar Birliği'nden çıkıyoruz diye bir yazı okudum.Gerçekten bu olay vuku bulabilecekmi??Başkanımız sözünde duracakmı.Eğer böyle birşey sözkonusu ise bence son zamanların en iyi haberi.hararetle takipçisiyiz.
Konunun Frankowski ile pek alakası yok ama:)

1753175439510.webp
Bernard Arnault...Kişisel serveti 150 milyar dolar Bein sports medianın toplam serveti 10 milyar dolar bu adam nasser el khalifiye sadaka verir.Fanatik Paris Fcli , öyle ki oğlunun adı bile eiffel , camia bir araya gelerek bu adamı başkanlık için ikna etti üstelik

Paris FC 1970 yılında Stade Saint Germain ile birleşerek PSG'yi kurdu. Daha sonra ayrıldı ve yoluna bağımsız olarak devam etti. Arnault ailesine ait Fransız Şirket LVMH Red Bull ile birleşerek kulübün çoğunluk hissesini satın aldı. Ayrıca Bahreyn Kraliyet ailesine ait Al-Khalifa sirketi de kulübe ortak oldu. Kulüp bu yatırımlardan kısa süre sonra Ligue 1'e çıktı. Yani kulübün arkasında güçlü bir sermaye var ve Frankowski gibi iyi bir Ligue 1 tecrübesi olan bir futbolcuya yatırım yapmaları doğal. Umarım istediğimizi alırız.

Neyse ki Fransa liginde epey ilgi görüyor. Dun renneslilerin yorumlarına bakmıştım geliyor diye bayram ediyorlardı.

Satacağımız kulübe kaçlı defansın beki olduğunu anlatan kullanma kılavuzunu da vermeyi unutmayalım.

5 milyona bile fitim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gidip Rennes'e kiralarız

En iyi seçeneği yine başaramayız

versat.jpg

Frankowski 8m
Jelert 11m
Köhn 3m
Jakobs 9m
Kazımcan 1m
Berkan 4m
Nelsson 7m
Cuesta 8m
Sallai 6m
Morata 6m
Zaniolo 15m
Yusuf 6m
Ahmed 6m

Gönderilmesi muhtemel isimlere verdiğimiz bonservis bedelleri (ufak tefek hatalar olabilir). Toplam 90 m euro. Yarısını kurtarsak yeterli olur benim için.

Geri
Üst Alt