Bana göre konuşulan isimler; Mbappe ve Oblak bu takıma gelirse Barcelona kadrosunu bile geçerler. Barcelona senelerdir aynı kadroyla gidiyor. PSG hakkında tek soru işaretim: Unai Emery.

Sevilla'da 3 sene üst üste UEFA kazandı ama burası başka seviye. Geçen sene Monaco'nun gerisinde bitirdi,4-0 biten maçın rövanşında elendiler. Emery'e rağmen bile bu kadro en az yarı final yapar gibi.

PSG Başkanı Al-Khelaifi, Neymar'ın oynatılabilmesi için gerekli belgelerin işlemlerini hızlandırmak için Madrid'e gitti. (AS)

Habere göre Al-Khelaifi, Atletico Madrid'in 100 milyon euroluk serbest kalma maddesi olan kalecisi Jan Oblak'ın transferini bitirebilir.

PSG, Mbappe transferi konusunda Monaco ile 180 milyon euro karşılığında anlaştı. Ufak pürüzlerin hallolması halinde transfer bitecek (Marca)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

PSG, Neymar'ın lisans sorununu çözdü. Oyuncu bu hafta oynayabilir.

Oblak ve Mbappe de geliyor. Di Maria, Matuidi, Pastore vs gidecek. Moura, Neymardan dolayı kalacak.

Di Maria ve Matuidi en iyi 2 adamları büyük mallık olur.

Pastore, Moura giderse iyi takım kurarlar.

Ligue 1 Türkçe‏ @Ligue1_Turkce
VİDEO | Neymar'ın PSG forması altında ilk golü. #EAGPSG

Twitter

neymar dehset oynamis, cidden messinin altinda ezilmis takiminin messisi rolüne bürünmüs muhtesem oynamis izlemenizi tafsiye ederim...her golde katkisi olmus bu adam 25 30 gol atar bu ligde...

oynadıkları takımın defansı bızım kı gıbı

Fransa gibi dandik bir ligde 25-30 gol atmak kıstas falan değil. Ibram 35 yaşında 50 tane atmıştı malum.

Dönem kapanmadan Fabinho ve Mbappe de PSG kadrosuna katılacak gibi duruyor.

takımın yarısını kelepir fiyatına yollayacaklar biraz aklı olan avrupa kulübü psg'ye çöker

10 kişiyle son 20 dakikada 4 gol atabilecek kadar güçlüler. Rakip takımda öyle vasat takım değil Tulus gibi 1-2 sene içinde en az 40M'ye satacakları inanılmaz potansiyelli gençleri olan bir takım.

Emery yapamaz diye düşünüyorum hala ama Şampiyonlar Liginde neler yapacaklarını merakla bekliyorum. Madrid'den sonra en iyi kadro PSG'de şu anda.

Neymar resmen maymun etti dün rakip oyunculari attigi golde. Resmen rencide etti.

Geri
Üst Alt