- 14 Haziran 2009
- 29.772
- 14.744
- 2.868
Ahmet ağabey root admin olmuş yeni görüyorumGsfans.org olması lazım tesadüfen görmüştüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet ağabey root admin olmuş yeni görüyorumGsfans.org olması lazım tesadüfen görmüştüm.
Allah bagislasin hocam.O kucağımdaki kızlar büyüdü...
![]()
Aynen öyle kardeşim. Bu forum yıkılmayan son kale gibi. Kıymetini bilmek lazım.Boşuna gscyi koruyun kollayın demiyoruz elde bir burası var.
Gsfans.org olması lazım tesadüfen görmüştüm.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kucağımdaki kızlar büyüdü...
![]()
gayret edecegiz insallah renkdas
ismim gecmisken hemen soyleyeyim, ben buradayim 2010 dan beri aktifim arkadaslar , hatta bircok aktif uyeden daha cok forumdayim , her konuyu okur her konuyu takip ederim ,sadece yazmiyorum, yazmiyor oldugum,orda olmadigim anlamina gelmez, Galatasarayimizin her daim neferiyim , hepinizi sevgi ile kucakliyorum![]()
GS sözlükteki cem davranı,behzat uyguru buraya almak lazım.GS sözlük ergen ve fenerli dolu.Aynen öyle kardeşim. Bu forum yıkılmayan son kale gibi. Kıymetini bilmek lazım.
Bu arada GSfans forumuna baktım da; Orada Karabük maçı konusu 13 sayfa burada 118 sayfa. Çok ciddi bir fark. Allah muhafaza bu foruma bir şey olsa sadece Galatasaray'ı takip etmek için uğrayacağım tek adres GS Sözlük olurdu herhalde. Üye olup yazmazdım bile.
![]()
Koray Gunter ?
![]()
genelde ilkay gundogana benzetirler ama o resimde ole cikmis vay be =/
behzat g nin senaristi.
aktif üyelerin de heyecanını yitirmiş olduklarını düşünüyorum..
![]()
Resmi çektiğin telefonun markası nedir dostum