Pasif Üyeleri Tekrar Heyecanlandırma Operasyonu

Arkadaşlar gözleri dolan çıksın,

YouTube
Orkun Akyildiz bugünleri görür gibi videoyu çekmiş..

Kimler yok ki beni merak edenler videonun sonundayım "vs." kısmında

O kucağımdaki kızlar büyüdü...

f19a1e3b88e86ac3ab8a344cd2f024cb.jpg

Boşuna gscyi koruyun kollayın demiyoruz elde bir burası var.
Aynen öyle kardeşim. Bu forum yıkılmayan son kale gibi. Kıymetini bilmek lazım.

Bu arada GSfans forumuna baktım da; Orada Karabük maçı konusu 13 sayfa burada 118 sayfa. Çok ciddi bir fark. Allah muhafaza bu foruma bir şey olsa sadece Galatasaray'ı takip etmek için uğrayacağım tek adres GS Sözlük olurdu herhalde. Üye olup yazmazdım bile.

Gsfans.org olması lazım tesadüfen görmüştüm.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayır canım olamaz öyle şey diyecektim, aşağıdaki konuyu görünce ikna oldum..

Ahmet Kolkoparan ( AhmetGS17 ) Tasarımları - Sayfa 8

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

O kucağımdaki kızlar büyüdü...

f19a1e3b88e86ac3ab8a344cd2f024cb.jpg

Allah bağışlasın Abdullah bey :) Size güzel bir anı olmuş bu video..

gayret edecegiz insallah renkdas

ismim gecmisken hemen soyleyeyim, ben buradayim 2010 dan beri aktifim arkadaslar , hatta bircok aktif uyeden daha cok forumdayim , her konuyu okur her konuyu takip ederim ,sadece yazmiyorum, yazmiyor oldugum,orda olmadigim anlamina gelmez, Galatasarayimizin her daim neferiyim , hepinizi sevgi ile kucakliyorum :)

ismim gecmisken hemen soyleyeyim, ben buradayim 2010 dan beri aktifim arkadaslar , hatta bircok aktif uyeden daha cok forumdayim , her konuyu okur her konuyu takip ederim ,sadece yazmiyorum, yazmiyor oldugum,orda olmadigim anlamina gelmez, Galatasarayimizin her daim neferiyim , hepinizi sevgi ile kucakliyorum :)

:gsbayrak::gsbayrak: BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI :gsbayrak::gsbayrak:

Abi Abdullah Abi inanılmaz foto olmuş ya, harbiden duygulandım. Allah kötü günlerini göstermesin abim

Sonsuza dek sürecek bizim aşkımız.Biz Galatasaraylıyız.Herkes gider, biz kalırız.Biz Galatasaraylıyız. :hat:

Aynen öyle kardeşim. Bu forum yıkılmayan son kale gibi. Kıymetini bilmek lazım.

Bu arada GSfans forumuna baktım da; Orada Karabük maçı konusu 13 sayfa burada 118 sayfa. Çok ciddi bir fark. Allah muhafaza bu foruma bir şey olsa sadece Galatasaray'ı takip etmek için uğrayacağım tek adres GS Sözlük olurdu herhalde. Üye olup yazmazdım bile.
GS sözlükteki cem davranı,behzat uyguru buraya almak lazım.GS sözlük ergen ve fenerli dolu.

aktif üyelerin de heyecanını yitirmiş olduklarını düşünüyorum..

theres-a-penis-shaped-eggplant-being-sold-in-new-zealand-805x427.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt