- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 1.518
Ali Ozer forumdaki bazı üyelere sinir olup forumu bırakmıştı diye hatırlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mail atmistim ben bi ara ama cevap gelmedi. Belki de mail ulasmamistir bile, tekrar denerim.Kendisi önemli bir zat idi
Mail adresine ulaşabilir miyiz arkadaşlar size zahmet
Melih Açıkgöz Talha Küllü
Danyal ArtemisAli Ozer forumdaki bazı üyelere sinir olup forumu bırakmıştı diye hatırlıyorum.
Üye sorumlumuz kafalardaki soru işaretini ivedi ile çözecektir.
Insan gerçekten hak veriyor bazen.Ali Ozer forumdaki bazı üyelere sinir olup forumu bırakmıştı diye hatırlıyorum.
Hayır yav Danyal'a sinie oldu, kopma noktası o oldu.Üye sorumlumuz kafalardaki soru işaretini ivedi ile çözecektir.
Hayır yav Danyal'a sinie oldu, kopma noktası o oldu.
Ne diyorsam onu yap seni şırpıntı..
İyi de niye bunu benden istiyorsun ki ? Hem Atatürkün sözü değil mi bu orjinal birşey bulsaydın keşke..
Doruk merhaba,
Bugün forumu bırakma kararı aldım. Ne zaman ki forumda adım zikredilirse, şu mesajı arkadaşlarım ile paylaş lütfen..
Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.
@Mete Alparslan aklıma geldi
Herkese mail attın mı? Faks zamanından beri herkese mail atalım diyorum hala mail attığımız yok. Twitter'dan GSCimbom hesabının çağrı yaptığı da yok.Konu içinde aradın mı dostum.. Bazı üyelerde buradayım ama yazmıyorum dedi![]()
ismim gecmemis ama ben forumu hep okurum ama cok yazmam. 2011den beri burdayim uye olmam 2 sene surdu daha cok yazmam kimbilir kac sene surer![]()

Dinazor üyeleri banlamakla başlanabilir. Alakasız başlıklarda alakasız konuları tartışarak diğer yazarların hevesini kaçırıyorlar.
Herkese mail attın mı? Faks zamanından beri herkese mail atalım diyorum hala mail attığımız yok. Twitter'dan GSCimbom hesabının çağrı yaptığı da yok.
Herkese mail attın mı? Faks zamanından beri herkese mail atalım diyorum hala mail attığımız yok. Twitter'dan GSCimbom hesabının çağrı yaptığı da yok.
ooo amatör şube sevdalısıSertaç Murat Kılıç'ı foruma döndürdükten sonra yeni hedefim Sercan Turan . Görüşmelere başladık.