Pasif Üyeleri Tekrar Heyecanlandırma Operasyonu

Dostum haklısın baktım ismin geçmemiş.. Ama biz bu arkadaşları attıkları mesajlardan tespit ettik..

Sende biraz bir şeyler kararlarsan unutulmaz olursun :hat:

nerden cikti bu adam demeyin diye belirttim renkdas yoksa ismimin gecmemesi cok normal baya az mesaj yazdim 4.5 yilda. unutulmaz olma gibi bi derdim yok ama hatirlanmak tabi ki guzeldir firsat buldukca daha cok yazmaya gayret gosterecegim iyi forumlar

nerden cikti bu adam demeyin diye belirttim renkdas yoksa ismimin gecmemesi cok normal baya az mesaj yazdim 4.5 yilda. unutulmaz olma gibi bi derdim yok ama hatirlanmak tabi ki guzeldir firsat buldukca daha cok yazmaya gayret gosterecegim iyi forumlar

İyi bir Galatasaraylı olduğun ortada renkdaş GSC Tanışma Alanı buradan kendini tanıtırsan daha iyi kaynaşırız :hat:

Can

Bu arkadaşı konu okurken gördüm.. Anladığım kadarıyla 2016 yılında ceza yemiş..

Üyelik Tarihi de : 05.09.2014

Belli ki amacı sadece forumu okumak..

Sorgulamak bana düşmez ama bu adamın cezası kaldırılması söz konusu olabilir mi ? :hat:
Melih Açıkgöz

Doruk ,ilerleme var mı ?

Bilemiyorum ama genel manada sanki durumda iyileşme var;

Site trafiği;
graph

Google aramaları;
graph

Transfer surecleri yipratti bizi biraz keyif surelim antuda neler oluyor bizi nasil ovuyolar takip ediyoruz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer surecleri yipratti bizi biraz keyif surelim antuda neler oluyor bizi nasil ovuyolar takip ediyoruz

Cogunluk oynadigimiz oyunun hakkini veriyor.
Bazilari da hayal aleminde yasiyor daha.
9. Hafta uyandiracagiz onlari da.

Cogunluk oynadigimiz oyunun hakkini veriyor.
Bazilari da hayal aleminde yasiyor daha.
9. Hafta uyandiracagiz onlari da.
Fenerin galatasarayi dagitacagini dusunenler var. Takimlarina karsi kapali defans uygulaniyormus, galatasaray diger takimlara oynadigi gibi oynarsa bi 4 5 e gidermis. Fenerlikerle yeni tartisna konumuz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt