Pasif Üyeleri Tekrar Heyecanlandırma Operasyonu

o da mı pasifmiş? inşallah ordu kantininde satılıyordur , yoksa kargo ile yollayalım ?

vazelin-saca-nasil-uygulanir-surulur-saci-uzatir-mi--1484566671.jpg
@Emrah Yıldırım

Kargo ile yollayalım derim :D

Bu listemizde, az ve öz yazan arkadaşlarımızı açıklıyoruz..
Online olma süreleri, ortalamanın çok üzerinde..

gsc-50bin.png

Hepsi potansiyel GSC Efsanesi 'dir :hat:

Değerli yorumlarını, bizimle daha fazla paylaşmalarını temenni ediyoruz..

gsc-50bin.png

Daha 1 gün oldu üye olalı. Bismillah daha :)

HTC Desire 816 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim maaşları yine yatırmamış bu ay 11 gün geçti.. Hayır yani foruma güvenerek 5400 ay vadeli yalı taksidine girdik yarı yolda bırakmayın.

gsc-50bin.png

Dersler basladi buraya bakacak vakti pek bulamiyorum ama mac gunleri girmeye ozen gosteriyorum zaten duzenli okuyorum yorumlarinizi her sabah

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim maaşları yine yatırmamış bu ay 11 gün geçti.. Hayır yani foruma güvenerek 5400 ay vadeli yalı taksidine girdik yarı yolda bırakmayın.
işte bir yerli çalışan GSC mağduru , oysa ki alamancı mod ve yöneticileri maaşları eksiksiz yatmış ve ikramiyeleri de ay sonunda yatırılacakmış..

Admirlerden açıklama bekliyoruz.

gsc-50bin.png

Teşekkürler, daha fazla katılmaya çalışacağım ama genel de okuyan taraftayım :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gsc-50bin.png

Burdayım. GSC sekmem her daim açık. Genelde yazmaya fırsat bulamıyorum ama takipteyim..

Teşekkürler, daha fazla katılmaya çalışacağım ama genel de okuyan taraftayım :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dersler basladi buraya bakacak vakti pek bulamiyorum ama mac gunleri girmeye ozen gosteriyorum zaten duzenli okuyorum yorumlarinizi her sabah

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burdayım. GSC sekmem her daim açık. Genelde yazmaya fırsat bulamıyorum ama takipteyim..
Beyler Ayıp oluyor ama.
Daha fazla zaman ayırın ve aktif bir katılım gösterin.

YouTube

Son düzenleme:

Yalıda gözüm yokta 5400 ay nasıl yaşayacaksın onun sırrını söylersen memnun olurum.

genelde haberleri takip etmek ve taraftarın o haberlere yorumlarını okumayı daha çok seviyorum , ekstra bir şey katmadığım zaman olaya yorum yapmak pek hoşuma gitmiyor söylenmemiş bir şey gördüğümde üzerine eklemek için yorum yapmaya çalışıyorum ama bundan sonra biraz daha fazla yorum yapabilirim.

güzel başlık , güzel konu , güzel tespitler ve güzel insanlar

Dostum hoşgeldin.. Sizler katılım sağlayınca daha güzel oluyor..

Sarı üye olarak 20 mesaj daha atarak, KIRMIZIII demek istemez miydin :D Yeni Rütbe Sistemi

sari-uye.png

red-uye.png

Yakışırdı yani :hat:

Kaç para aldığını açıklama vaktin geldi...

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Dostum hoşgeldin.. Sizler katılım sağlayınca daha güzel oluyor..

Sarı üye olarak 20 mesaj daha atarak, KIRMIZIII demek istemez miydin :D Yeni Rütbe Sistemi

sari-uye.png

red-uye.png

Yakışırdı yani :hat:

Kaç para aldığını açıklama vaktin geldi...

Az ve öz yazan arkadaşlarımızı açıklamaya devam ediyoruz..

gsc-50bin.png

@H. Hüseyin Taş @Serdar Öztunç @Selahattin Erdoğan @Sonay Koralay @Süleyman Gindeközü @Barış Sökmen @ENES ALTINOĞLU @Gokhan Alkaya @Erdinç Öztürk @Cihan ÇEVİK @Mehmet igci @Ibrahim Kilicarslan @Murat Ucar @Orbay Kavadar @Oguzhan Tuncel @Ergin-Caan @Tolga Kızıltuğ @Abraham Setrakian @Umur Kemal Kolsuz @Murat Aksoy @yunus içyar @Çağatay Kösem @mustafa sungur @Kuzey Denge @Esqin Tagiyev @Mehmet Karataş @Murat Arslann @oğuz şen @Huseyin Karadumanliyol @sukrubejan @Mustafa SOLAK @Ali Cem @Birol Acar @Kamil ER RAFİ @Seyit Ahmet Yılmaz @Taylan Samasti @Hasan Emir Cicek @atabymurat @hakan aydın @İbrahim Durukan @Caner Kartepe @mutlucan kurt @Kadir Ulukal @Cem Karagöz @Necipcan ALICI @Ozan Korcan @Emre Günateş @Fatih UMUT @Alemdar İbaret @Buntafscik @Oktay Çelik @Cüneyt-Güler @Mustafa Elegelmez @CEM SONAĞA @Emre Denli @Gökhan Bayrak @Recep Fikirli @Tanju Eren @Mahmut Altun @evrenncaglayan @Mutluhan Gürel @Levent Eminoğlu @muratyenilmez @Barış İleriye @Olcay Sunucu @Eren Yazar @Ahmet Bozkuş @Kaan Altay @soneryildirim @İbrahim Halil Ötegeç @Dogan Sert @İbrahim Burak KURNAZ @serhat uras @Fatih UZUN @Alp Ergün @ultrAslanli7 @hasanaksoy @Oktay Sönmezoğlu @Eren Akyüz @Umut Ülgen @Volkan Barlas @Tuğra Gemici @Stef Stefan @Hakan Efe @Eren Ergene @Samet DAĞ @Ümit Ballıca @Jimmy Yorgancioglu Jables @Oğulcan Karayurt @seyfi bedir @erengiray @Berkay GULSEN @Mehmet sagr @Taner Nalbant @Alper Yücekaya @Onur Çelik @Berkay Kula @Boğaçhan Bozkurt @Mehmet Aydemir @Sinan Savcı @Çağatay Özbekoğlu @Cem Aydan @Eren Temel @erkan kızık @onder aslan @sami özaydın @Ali Kemal @OkanEr @emrahgundas @Ömer ÇINAR @Can Onengut @mustafa özel @ETHEM NEJAT YAVUZ Utku Gemici

Geri
Üst Alt