- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
En son Küba'ya gitmişti benim bildiğim orada başına bir şeyler mi geldi ne oldu bilmiyorumGökhan Kral nerede ya? Kendi mi bıraktı banlandı mı n'oldu akıbeti?
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son Küba'ya gitmişti benim bildiğim orada başına bir şeyler mi geldi ne oldu bilmiyorumGökhan Kral nerede ya? Kendi mi bıraktı banlandı mı n'oldu akıbeti?
![]()
Legend is back diyorsun.
Sizo renkdasimiz Doruk'a hosgeldin diyoruz

hayrinin dönüşü beklenen reytingi yaratamamıştı zaten doruka geçmen daha iyi olmuş kanka.
Doruk Ata TANRIVERDİ is the new Hayri diyebiliriz mı Pukihayrinin dönüşü beklenen reytingi yaratamamıştı zaten doruka geçmen daha iyi olmuş kanka.
@Doruk Ata TANRIVERDİ is the new Hayri diyebiliriz mı Puki
Badou, Selçuku nasıl kesti... Doruk da Hayri yı kesecek / kesti.
@Hayri P. Cund Senden böyle bir açıklama bekliyoruz
"Uzun süredir bırakmayı düşünüyordum. Belli bir yaşındayım ve Avrupa'nın büyük forumunda güzel vakit geçirdim, lakin artık bütün konsantremi özel hayatıma ve Facebook'a vereceğim. Bayrağı yeni nesile teslim etmenin tam zamanı. Çok kaliteli genç arkadaşlarımız var - Artık onların zamanı geldi."
Doruk ata muazzam bir karakter başarılarının devamını diliyorum. Hayri ise efsane zaten formayı çıkarıp gitse de sahip çıkmalıyız başka hayri cund yok.
Keramettin bey bence.Doruk icerden bir isim orasi kesin
Iphone XXX aletimden Gscimbom mobil uygulamasi ile gönderildi.
XXX Aleminden okdudumDoruk icerden bir isim orasi kesin
Doruk icerden bir isim orasi kesin
Bakın beyler, bu adam fener maçından önce eski Türk Filmlerin de ki tontiș dedeler gibi bir adamdı, fener maçı sonrası delirmemek için kendini zor tutuyor. Hanginiz Hayri, hanginiz Doruk adama artık açıklayın yahu.Ulan kalıbınızın adamı olun ve insanın kafasını karıştırmayın.
YouTube
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi