Passolig Hakkında

Turgay Ceylan

Sarı Üye
Galatasaray'ı aradım. Dedim benim mevcut kombine kartım var.

Yenileme dönemi nasıl olacak ?

bilet.galatasaray.org 'tan mı yapıcaz dedim.

Telefondaki kadın doğru dürüst cevap veremedi.

Passoligi arayın dedi.

Aradım, dedim böyle böyle, ne yapacağım ?

Adamların bilgisi yok kombineler hakkında.

Taksit olacakmı dedim ? Şuanda bizde taksit yok ve kredi kartı geçmiyor dedi.

Dedim, şaşırdınızmı ? 1000 TL lik kombine var, 5000 TL lik kombine var.

İnsanlar tek ödeme nasıl alıcaklar ?

Dedim GS Bonus'ta %10 luk indirim vardı, taksit vardı, sizdede bu olacakmı ?

Adam en sonunda kombineler hakkında bilgimiz yok dedi.

Kulübü arıyorum bilgimiz yok diyo, passoligi arıyorum bilgimiz yok diyo.

Ne yapıcam arkadaş ben ?

Bu nasıl memleket ?

Gelemediğim maçlarda, kombineli yerimi satışa çıkartıyordum bilet.galatasaray.org'tan, para yükleniyordu hesabıma. Orada yüklenen para ne olacak ? Passolig üzerinden kombine ücreti yüklenen para kadar düşecekmi ?

Sanırım bu sistemde yalan olucak .

Peki kart yenileme indirimi ? GS Bonus indirimi olacakmı ?

Geçerli kombineler ne olacak?

2013-2014 sezonuna ait kombine kartlar sezon sonuna kadar geçerli olacak. Ancak 2014-2015 sezonu için kombineler PASSOLİG Kartlar’a tanımlanacaktır. Hemen PASSOLİG Kart’ınızı alın, gelecek sezon kombinenizi kolayca kartınıza yükleyin.

Kombinem ile bir başkası maça giriş sağlayabilecek mi?

Kombinenizi passo.com.tr sitesi üzerinden PASSOLİG Kart'ı olan istediğiniz kişiye istediğiniz maç veya maçlar için transfer edebilirsiniz.

Bunun için sadece passo.com.tr’ye girip transfer adımlarını tanımlamanız yeterli olacaktır. Kombinenizi transfer ettiğiniz kişi PASSOLİG Kart'ı ile tanımlı maça başka hiçbir işlem yapmadan girebilir.

Geçerli kombineler ne olacak?

2013-2014 sezonuna ait kombine kartlar sezon sonuna kadar geçerli olacak. Ancak 2014-2015 sezonu için kombineler PASSOLİG Kartlar’a tanımlanacaktır. Hemen PASSOLİG Kart’ınızı alın, gelecek sezon kombinenizi kolayca kartınıza yükleyin.

Kombinem ile bir başkası maça giriş sağlayabilecek mi?

Kombinenizi passo.com.tr sitesi üzerinden PASSOLİG Kart'ı olan istediğiniz kişiye istediğiniz maç veya maçlar için transfer edebilirsiniz.

Bunun için sadece passo.com.tr’ye girip transfer adımlarını tanımlamanız yeterli olacaktır. Kombinenizi transfer ettiğiniz kişi PASSOLİG Kart'ı ile tanımlı maça başka hiçbir işlem yapmadan girebilir.

Helal

Buyurun Passolig . Eserinizle gurur duyun...

BwXO0a6CMAA1ac5.jpg
BwXOy7hCIAAGDKc.jpg
BwXOzFRCcAAM3D2.jpg
BwXOykkCEAA8SW9.jpg

Zaten majör liglerin gerisinde olan seyirci ortalamamızın kökünü kurutacaklar sağolsunlar...

Ben şunu sezmeye başladım.

Hatırlayın eski BB yeni CB ne demişti: " 5 Yıl Avrupaya gitmeyelim"

İşte bu misyonu yerine getirmek için her türlü tedbiri alıyorlar.

Yani buna insanları razı etmek için çaba gösteriyorlar. İnsanlar futboldan soğusun. Kaybedecek birşeyimiz yok imajı oluşsun.

Sonra da 5 yıl ceza. İnsanlar " Zaten kötüydük be ya. Sorun yok" havası oluşsun.

Birtaşla iki kuş. Hatta çok kuş.

1- Galatasaray'ın olası yükselişi ve Fenerle fark açması engellendi

2- Fenerin ceza aldığında oluşacak zararı ve farkın açılması engellendi

3- Dürüst ve gerçekten Türk Futbolunu düşünen insanların " Kardeşim ne yapıyorsunuz" şeklinde oluşabilecek tepkilerinin önüne geçildi.

Ve sonunda ülkeye bu kadar zararı dokunduğu halde belki de sonunda : " Helal olsun adamlar ülkeyi kurtardı" imajı çıkacak.

İnsanlar buna razı hale gelecek.

Yani buna insanları razı etmek için çaba gösteriyorlar. İnsanlar futboldan soğusun. Kaybedecek birşeyimiz yok imajı oluşsun.

Sonra da 5 yıl ceza. İnsanlar " Zaten kötüydük be ya. Sorun yok" havası oluşsun.

3- Dürüst ve gerçekten Türk Futbolunu düşünen insanların " Kardeşim ne yapıyorsunuz" şeklinde oluşabilecek tepkilerinin önüne geçildi.

Ve sonunda ülkeye bu kadar zararı dokunduğu halde belki de sonunda : " Helal olsun adamlar ülkeyi kurtardı" imajı çıkacak.

Abi bu da çok fantastik bi düşünce olmuş bence :)

Düşün artık ne hale gelmişim bunların yüzünden. Ama şuna cidden inanıyorum:

Daha kötüsünü gösterip az kötüsüne bizi razı etmek gibi bir çalışma var. ;)

Basimizdaki herifin her zaman yaptığı bir olay değil mi o zaten :) Eskiyi göster simdikiyle karşılaştır gelsin hulooglar

Basimizdaki herifin her zaman yaptığı bir olay değil mi o zaten :) Eskiyi göster simdikiyle karşılaştır gelsin hulooglar

İşte anlatmaya çalıştığım şey o. aslında Olayın tek müsebbibi o. Bugün var olan Fener yalakalığının da sebebi o kişi.

Fantastik bir düşünce değil bence gayet yerinde ve doğru tespitler! Mevcut siyasi güç ligleri fenere göre şekillendiriyor bunu görmemek için kör olmak lazım. Bunların dışında passolig olayının bir sebebi daha var; Gezi Olayları ve takım taraftarlarının bu olaylarda etkili olması ve hatta tepkilerin, sloganların stadyumlara kadar ulaşması!

Eğer günü gelir fener için uefa'dan ülke olarak 5 yıl men yenirse Galatasaray kesinlikle bu ligden çekilmeli ve bir şekilde avrupada başka bir lig ile anlaşmalıdır... Anlaşılamıyorsa şube kapatılmalıdır... Galatasaray üzerinden ne şikeciler ne rüşvetçiler artık bir gram rant elde edememeli, tek kuruş kazanamamalıdırlar...

Bugün passolig almaya gittim stada, maç olduğu için satılmıyormuş,

yarın 11.00 - 16.00 arası satış olacakmış..

pasoliginde çok etkisi oldu şikeninde abi
daha doğrusu şikenin değilde şike aklama oyunlarının
ben çocukluğumdan beri çoğu maçı izlerim benim bile izleyesim gelmiyo

Hepsinin çıkış noktası ve amacı aynı. Birilerini korumak için birileri yakmak ve bazı şeyleri göz ardı etmek.

Tam Türkiye manzarası...

2 günlük uğraş ve bugün de 2 saatlik çin işkencesi (passolig burda satılmıyor, sistem arızalı veremiyoruz, aaa sistem gelmiş gelin verelim gibi saçmalıklar, vs.)
sonucu nihayet passolig kartı alabildim, gelelim bazı sorulara;

1. Bu kartla başka bi arkadaş maça girebilir mi, girmeye çalışırsa ne olur ?

2. Diyelim ki girebildi sonrasında bi sıkıntı olur mu, içerde bi vukuat falan işlense ihale kart sahibine mi kalır?

3. Kart çalınacak veya kaybolacak olursa ne yapmak gerekiyor, eskiden olduğu gibi kartı hemen kapatabiliyor muyuz?

4. Adımıza kayıtlı bileti, passo hesaptan başkasının passo hesabına aktarabiliyormuşuz sanırım, işlemi bikaç dakka sonra iptal edebiliyor muyuz?

Bi arkadaş:sirit: kombinesini bazı maçlarda kiralayacakmış da o yüzden bu soruların cevabı önemli,

bazı yetkililere ve müşteri hizmetlerine sordum adam gibi bilen biri yok..

Tek emin olduğum bu kartla başka bir arkadaş maça giremez, bu yüzden bu yıl yurtdışında kalan birçok insan mağdur olacak ve maçlara da gidemeyecek.

Tek emin olduğum bu kartla başka bir arkadaş maça giremez, bu yüzden bu yıl yurtdışında kalan birçok insan mağdur olacak ve maçlara da gidemeyecek.

Biz 8 kişi iki kombine paylaşıyorduk.

Senede 2 defa fln. gidiyordu herkes bu sene işimden dolayı zaten katılmadım ama o iş'te yalan oldu.

BlueTapa

Geri
Üst Alt