Passolig'de Son Durum

İlker Üstün

Sarı Üye
PASSOLİG SON DURUM

1-)GALATASARAY - 60.540

2-)Beşiktaş - 52.841

3-)Torku Konyaspor 21.434

4-)Trabzonspor 18.890

çok düşük. biz burda adana demir için passolig alırken bile tuttuğumuz takıma galatasaray diyoruz bizim gibi yapan çoktur istanbuldaki sayı önemli yani kombine

Arkadaşlar bu paso kredi kartlarının limitlerini neye göre belirliyorlar ? Sizlere ne kadar geldi ?

Bizim sayı fena değil şimdilik maçlar ilerledikçe 100.000 i çok rahat geçeriz.

Galatasaray adına alan herkes maçlara gelmiyor. Atıyorum İzmir'de yaşayan adam Passolig aldıysa Bucaspor yerine Galatasaray logolu alıyor... Rakamlar bu sebeple yanıltıcı. Aynısı diğer kartlar için de geçerli.

Açık ve net söyleyeyim, maça gidecektim. Bilet ekranından geri döndüm. Gitmememin tek sebebi ülkenin yarınını bile kestiremiyorum. Her an her şey olabilir. Bir aksilik olmazsa evimde izleyeceğim. Bilete vereceğim 200(!)TL ile de maçı stadyumdan daha eğlenceli hale getirebilirim evde izleyerek. :) Böyle düşünüyor olabilir insanlar.

88 bin sadece istanbul olmadıgına göre çok yanıltıcı bir rakam.İstanbulda alan 30 40 bin cıvarı olsa bunların hepsi her hafta maca gelmeyeceğine göre trübündeki bosluklar hep olacak.

90 bin türkiye geneli,

40 bin istanbul geneli,

20 bini maça gidiyor zaten,

rakamlar gayet mantıklı..

Bu passolig denen şey her neyse hiç bir zaman almayacağımıza göre,bundan sonra da stadyumda maç seyretme olayımız bitmiş demektir.

Geri
Üst Alt