Passoskandal!

Attila Arslan

10 Numara!
Passoskandal!
Kullanıma sunulduğu günden itibaren eleştirilerin hedefi olan, özellikle bu sezon tribünlerin boş kalmasının bir numaralı nedeni olarak gösterilen Passolig hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. - Futbol

Passoskandal!

Twitter'daki bazı kullancıların paylaştıkları iddiaya göre; Passolig'in internet sitesinden kombinesi olan tüm taraftarların isimleri ve TC kimlik numaraları görülebiliyor! Sosyal medyada bu haberi duyuran kullanıcılar,iddialarına delil olarak da Beşiktaş kombinesi olan taraftarların listesini paylaştılar. Ekran görüntüsü olarak yayılan karelerde; Siyah-Beyazlı taraftarların isimlerinden Tc kimlik numaralarına, hatta statta oturdukları koltuk numarasına kadar her şeyin ayan beyan gözükmesi dikkat çekti! Yaşanan skandal sonrası Passolig'den hiçbir açıklama gelmedi. Passolig'in internet sitesindeki bu güvenlik açığına tepki çığ gibi büyürken; kombine sahibi bazı Twitter kullanıcıları, iddiaların gerçek olması halinde Passolig'i dava edeceklerini belirtti.

Kaynak: Habertürk

Passoskandal!

insanların güvenliğini sağlıyorlar tabi canıım

Bu ülkede skandal diye bir şey yoktur, tr standartlarinda gayet normal şeyler bunlar.

Insallah gercektir, cunku skandal bir TFF ye ancak boyle skandallar yakisir.

Gerçek haber dün akşam twitterda paylaşıyorlardı.

Bu haber gercek ise, harbiden cok ama cok buyuk bir skandaldir bu.

Kim istifa edicek peki bu sistemi getiren kurum mu bu sistemi yapan kurum mu bu sistemi fişlemek için ortaya atan kurum mu hangisi bana kalırsa hepsi ama hepside hırsız olduğu için zaten aradan 1 tane suçsuz olan dürüst adamı suçlayıp kovarlar münferit bir olay deyip geçebilirlerde.

İnsanları futbola iyiden iyiye soguttular. Pasolig kalksada bu dakikadan sonra statlar daima bos kalacaktır.

cikar ve derler bizim sucumuz yok hackerler bir acik buldu ve bunlari internete sundu diye, bizim degil onlarin sucu der gecerler

Şaşırmadım.Bu ülkede herşey mümkün tutmayan birşey üzerinde ısrar etmek bizim ülkemize has bir durum olsa gerek.Başka ülkede olsa çoktan kaldırılmıştı.

bu passolig işinin rezilliği esas seyircisi sağlam bir takımla avrupa maçında oynandığı zaman ortaya çıkacak.

örneğin 2 otobüs dolusu gelecek Partizan ya da PAOK taraftarları istanbul'u yangın yerine çevirecekler. kafa adamların ayıklandığı tribünlerde de millete bir güzel meydan dayağı çekip bayrağımızı oralarına buralarına sürtüp memleketlerine geri dönecekler sonra da face-twit'lerde bol bol paylaşacaklar.

biz de çok çok yuhalayıp tırnaklarımızı kemireceğiz.

bazi kesimin rant kapisi kapandi durmadan maksatli haber yapiyolar beter olsunlar bu uygulamadan dönenin de kasigi kirilsin.bize bu uygulama sart cok degil daha dün gördük neden .

Ya Erman abi baktığım zaman ben sistem oturursa faydalı olur kanaatindeyim, ama bu sistem bir türlü oturtulamadı. Hele ki bu olay gerçekten doğruysa rezalet bi durum doğrusu.

passolig bir kredi kartıdır. ve ben bu sene birçok maça gitmeyi hayal ederken beni aşırı soğuttu bu iş. şikecilerin başkanı gibi diğer kulüpler de biraz akıllı olsaydı bu işler böyle olmazdı. e-bilete geçecektik bitecekti. passolig nerden çıktı. aynı fonksiyon onda da olsun e-bilet olsun. neden milyonlarca kişi durduk yere başka bir bankanın portföyüne girsin ki. sonra aidat parası, her maç 2 tl 3 tl artık kaç tl ise kesinti yapılması. nedir bunlar ya. ben gs bonus card alıcaktım şimdi ondan da vazgeçtim. saçmalamada üzerimize yok bizim ya sövcem şimdi sinirlendim.

Geri
Üst Alt