GSC Haber Patolojik Vaka Hakkında Açıklama

Çok normal değil mi? Sadece Galatasaray'la değil, Okan hoca memleketin 3 farklı bölgesinden döne döne koydu Fener'e. Ege'den koydu, gitti Karadeniz'den koydu, sonra geldi bi de İstanbul'dan koydu.

Ali Koç: "Olayla ilgili bir pişmanlığım yok. Ben, hayatımı Galatasaray'ın içindeki çürük elmalarla mücadele etmeye adadım. Erden Timur ile ilgili ne düşünüyorsam aynısını Okan Buruk için de düşünüyorum." (İbrahim Seten)

Kendini Türkiyeden üstün görüyor.

40 milyon Galatasaray taraftarı organize olup cevabını veremiyor. . Organize olma konusunda en kötü klüplerden biriyiz. Bu ayıp ta bize yeter. Adamlar organize olup tehtit ede ede her olaydan aklandılar.

Ultraslan bu herifle mücadeleyi görev edinmeli. Yönetim sahip çıkamıyor kulübe

Yani orda ismi yazmasa kim olduğunu bilmesek GS genel kurulundan biri demeç vermiş deriz ne alaka şu cümle. Senin GS ile ne işin var çürük tespiti sana mı kaldı neyin kafasını yaşıyorsun hakikaten patolojik vaka. Koçlar bela etti bunu ülkenin başına kimse sevmiyor hiç bir işten çakmıyor birde millete de musallat oluyor üç harfli gibi bomboş bir hayat.

ft hocam patolojik vakanın validesine makattan girizgah yapayım demiş adeta

Yani orda ismi yazmasa kim olduğunu bilmesek GS genel kurulundan biri demeç vermiş deriz ne alaka şu cümle. Senin GS ile ne işin var çürük tespiti sana mı kaldı neyin kafasını yaşıyorsun hakikaten patolojik vaka. Koçlar bela etti bunu ülkenin başına kimse sevmiyor hiç bir işten çakmıyor birde millete de musallat oluyor üç harfli gibi bomboş bir hayat.
Üstelik bunu fb'ye veya kendisine hiç bir saygısızlığı olmayan sessiz sakin 2 adama söylüyor. Onun içşn çürük elma fb'yi sahada madara eden demek. Kafayı yemiş. Kişiler bahane gs'ye savaş açmış bu

Olayla hiçbir alakası olmayan fatih hocam racon keserken

Olayın baş muhatabı ağzını açamıyor bir de görür görmez ayağa kalkıp saygı duruşuna geçip selamlaşıp kafa tokuşturuyor

Ben bu adamı allah kuran çarpsın ki anlayamıyorum

Geri
Üst Alt