Patrick Ekeng, Yeşil Sahada Hayatını Kaybetti!

Emre Arslan

Cezalı
romanya_liginde_sok_kalbi_durdu5R.jpg

Dinamo Bükreş forması giyen 26 yaşındaki Patrick Ekeng, Viitorul ile oynanan maç esnasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Romanya'da oynanan Dinamo Bükreş - Viitorul Constanta maçında yeşil sahalar bir can daha aldı.

Mücadelenin devam ettiği sırada Dinamo Bükreş forması giyen 26 yaşındaki Patrick Ekeng, 63. dakikada topsuz alanda bir anda yere yığıldı. Kamerunlu oyuncuya yapılan tüm müdahaleler sonuç vermedi ve Ekeng, hayata gözlerini yumdu.

2000 yılında bir diğer Dinamo Bükreş oyuncusu Catalin Hildan da maç esnasında geçirdiği kalp kriziyle hayatını kaybetmişti.

Patrick Ekeng (Dinamo) died on the pitch during game v Viitorul after an Cardiac arrest - YouTube

beautiful%20rose.gif

foe ve feher i animsadim bir an.konfederasyon kupta nasıl yere yıgılıgıdnı gözlerinin kaydıgı o korkunc ani henry nin ve fransız oyuncuların hickirarak aglamalarini yıllar yılı unutamadım.topragi bol olsun.

Aklıma Marc-Vivien Foé geldi. Yanlış hatırlamıyorsam Show Tv vermişti konfederasyon kupası maçlarını. Gözleri bembeyaz olup hareketsiz yattığını görünce ağlamıştım çocukken. R.I.P

Cok kotu cok uzuldum. Topragi bol , Mekani cennet olsun

Çok acı bir durum. Toprağı bol olsun.

R.i.p.

Üzücü gerçekten.

Geri
Üst Alt