Patrick Rahmen: "Galatasaray'ı kalemizden uzak tutmak için bazı planlarımız var"

- İstanbul'a vardınız. Bugün stadyumdaki son antrenman. İlk izleniminiz neydi?

Young Boys oyuncusu Cedric Itten: "Yolculuk iyiydi. Havalimanında herhangi bir sorun yaşamadık. Şimdi stadyum, saha harika... Yarını dört gözle bekliyoruz. Burası gerçek bir kazan gibi. Evet, aşırı iyi. Stadyum gerçekten çok kompakt ve hararetli bir maç olacağı kesin."

- Şimdi Türkiye'de hava sıcak, tipik, nem oranı yüksek. İklimi nasıl algılıyorsunuz?

Cedric Itten: "Evet, artık fark ediyorsunuz. Çok daha hızlı terliyoruz. Ama bu saha gerçekten çok inanılmaz. Gerçekten üst düzey bir saha..."

- İklim sıcak, atmosfer de ısınacak. Burada kesinlikle harika bir atmosfer var ama aynı zamanda zor bir atmosfer. Kendinizi buna nasıl hazırladınız?

Cedric Itten: "Bunu söylemek her zaman zordur. Oyuncularımızın çoğunun Türkiye'de oynayabileceğini sanmıyorum. Ama burayı tabii ki derbilerden biraz biliyoruz. Zihinsel olarak orada olmalıyız..." (Young Boys Youtube)

1724701656823.webp

Bi bizim yönetimin vs açıklamalara, bi de şu Young Boys'un açıklamalarına bakıyorum,

Abi gittikçe elensek üzülmeyeceğim deme noktasına geldim ya.

Okana Rahmen eleriz ins

Young Boys Teknik Direktörü Patrick Rahmen:

“Kadromuzda eksiklerimiz var, Galatasaray'da da birkaç eksik var. Seyircinin enerjisini biliyoruz, sahada elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız.”

"Skorun bir avantaj yarattığı kesin ama Galatasaray'ın enerjisi herkesin malumu. Buradaki ortama da hazır olmamız gerekiyor. Yarınki maçı keyifle bekliyoruz. Zorluklarla mücadele etmek geliştiren bir şey. Burada kendi futbolumuzu göstermek istiyoruz. Galatasaray'ı kalemizden uzak tutmak için bazı planlarımız var. İlk maçta buna izin verdik ama bu maçta gerekli tedbirleri alacağız."
Napican lan it ceza sahasına bomba mi yerleştiricen

Düzgün birine benziyorsun ama yarın koyduk mu feleğin şaşar.

Erken bir gol bulursak görürüm planını ben senin ihtiyar

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rahmen Patrick plan yaparken
Okan Hoca gülermiş.

Bizimkilerin topu sürekli uzun vurma ısrarını gördü, önde basacaktır muhtemelen. Halbuki savunmadan düzgün birkaç pas yapıp çıktığımız her pozisyonda tehlike yaratmıştık. Uzun toplara yönelirsek yine Bats'ın, Kerem'in yaratacağı karambollere kalırız.

Hocamız bu maçı sonlara doğru portekizli ultisiyle açacaktır.

Hatta şinanay kombosu bile yapabilir.

Geri
Üst Alt