- 26 Kasım 2012
- 179.050
- 241.039
- 5.688
.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HangisiMalum karikatur, anladiniz siz
Bak .. dutduru duutHangisi
İnş. kalan ücretinin bir kısmını vermemişizdir
Bunlara gerek yok. Tamam istedigimiz seviyede olmayabilir veya daha iyisi lazim olabilir ama hic bir zaman profesyonellikten uzak bir harekette bulunmadi. Gecen kupa macinda hoca forma sansi vermisti uzun sure sonra, mac sonu da muhabir neden oynamadigini sorunca; "demekki yetersizim daha cok calismam gerekiyor yoksa formayi alamam" diyip ne kadar profesyonel oldugunu gosterdi. Gecen sezon katkilari da oldugu maclar mevcut bunlari cabuk unutuyoruz.Malum karikatur, anladiniz siz
Hic bir zaman sevemedim. Tabi pek 1 saygisizligi olmadi ama nerdeyse her mac sinir etti beni. Pek iyi hatirlayamayacagim kendisiniBunlara gerek yok. Tamam istedigimiz seviyede olmayabilir veya daha iyisi lazim olabilir ama hic bir zaman profesyonellikten uzak bir hareketti bulunmadi. Gecen kupa macinda hoca forma sansi vermisti uzun sure sonra, mac sonu da muhabir neden oynamadigini sorunca; "demekki yetersizim daha cok calismam gerekiyor yoksa formayi alamam" diyip ne kadar profesyonel oldugunu gosterdi. Gecen sezon katkilari da oldugu maclar mevcut bunlari cabuk unutuyoruz.
3 milyona yakın alacaktı 1.5 yıl kalsa. O parayı Psv'nin vereceğini sanmıyorum.Buna kim Inanir ?
3 milyona yakın alacaktı 1.5 yıl kalsa. O parayı Psv'nin vereceğini sanmıyorum.