# Patrick Vieira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Patrick Vieira

Vieiraya ödenilecek yıllık ücretin daha azına Auerilo getirilebilir...

yahu adam gelir iki top yapmayı , tecrübesini öğretir mehmet topala.Linderothtan bile bişeyler kapan mehmet vierayla coşar.

saçmalık demeyin bu habere.

hem çok istediğimiz aurelio 31,beğenilmeyen viera 32 yaşındaymış :)

Oray Bey,

Evet dediğiniz olabilir.Şöyle düzelteyim ben olsam Viera varsa önce onu koyar sonra diğerleri derdim.

Bende öyle yapardım ama gidicek diyor herkes.Hem Mourinho bu ne yapsa şaşırmam yani. :) Onu bu formayla görmek muhteşem olurdu vallahi.

Sıradakiler;

Figo(ki futbolu bıraktı, büyük ihtimalle 1 yıl daha oynamayı teklif eder bizimkiler),

Odonkor(karısı Türk ordan girerler)

Basinas(geldi geliyor gelmiş)

....

Ama Viera konusunda yapılan yorumlar haksız bence gerçekten bu takımda 11 oynar ama Avrupa'da ne yapar bilemem..

Viera gelsinde bastonla oynasın.Bastonsuzlara da öğretir futbolu.

ihtiyarlar kampı kadıköy de bunlar adresi şaşırmış

Patrick Vieira'ya burun kıvıranlarda varmış. Vay anasını sayın seyirciler !

Kafanız iyi mi bea bu adam interde yedek oyuna sonradan girdikten sonra ne iş yaptıgını göreniniz varmı ? Nasıl bizde M.Güven sonradan oyuna girip oyunu sogutsun alan kapatsın diye alınıyorsa bu adam da artık sadece o işe yarıyor ...

Adamın yürüyecek hali kalmamış,kariyeri boyunca zaten teknigi kısıtlı olan bir oyuncuydu.Barış'ı oraya koyarız daha iyi en azından çocuk koşuyor ...

Boş boş konuşmayın,eskiye bakmayın şuan ki halini izleyinn öyle yorum yapın ...

Biz beğenmeyelim, Lyon resmi teklifte bulundu. Hiç bilmiyo adamlar bu işi hiç....

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt