paul onuachu

her girişi yükselişi faul bu arkadaşın

topu alamazsada yere düşüyor

Aşırı sert oynuyor, ama en ufak müdahalede kendini savrulurcasina yere bırakıyor, hakemleri çözmüş çok akıllı. Bizde olsa bugün kırmızıya kadar giderdi olay.

Aşırı sert oynuyor, ama en ufak müdahalede kendini savrulurcasina yere bırakıyor, hakemleri çözmüş çok akıllı. Bizde olsa bugün kırmızıya kadar giderdi olay.

Tam bunu yazacaktım. Bizde olsaydı Onuachu kart görmüyor her pozisyonda yere atlıyor bilmemne diye 1 ay algı yaparlardı. Hakemler de elinde kart peşinde koşardı her maç. Trabzon'da olunca rahatsın.

30m euro bonservisi olsak alırdık aaa gerçi icardi üzülür okanb kıyamazdı.

Bu sezon ne ŞL maçları oynadık bunun kadar aciz duruma düşüren topçu olmadı.

lemina ilk maçta adım attırmamıştı. apo zaten fiziksel olarak hiçbir zaman üstün bir adam olmadı ama davinson'un daha bu yaştaki aciziyeti hakikaten düşündürücü. 2. yarı rakiip sahada 1 pozisyon hariç önüne geçip 1 top alamadı şu herifin ayağından o kadar atletizmle.

Bunun gibi bir sırığa Messi gibi gol attıran, buz patenindeki çiftlerin dişi partnerleri gibi sadece adamı izleyen -temassız oynayan Sanchez ve Abdülkerim sayesinde parladı bu gece.

lemina ilk maçta adım attırmamıştı. apo zaten fiziksel olarak hiçbir zaman üstün bir adam olmadı ama davinson'un daha bu yaştaki aciziyeti hakikaten düşündürücü. 2. yarı rakiip sahada 1 pozisyon hariç önüne geçip 1 top alamadı şu herifin ayağından o kadar atletizmle.
Adamı pazara gönderdi onauchu. Bu sene berbat sanchez

Adamı pazara gönderdi onauchu. Bu sene berbat sanchez
pazara göndermesi dert değil, hamle manyağı olduğu için o feyklerin hepsine yatıyor zaten. esas sıkıntı deniz feneri gibi gezen adamın önüne geçip 2 top alamaması. bunu da yapamayacaksan ne halta oynuyosun ki, geri kalanını yalçın ayhan da yapıyodu zaten.

Geri
Üst Alt