paulo dybala

Valla tam Ziyech klasmanı bir iş geliyor bana paşa gelecek iki üç uzaktan şut, iki klas pas ama takım oyununa katkı sağlayayım, ön alan presine dahil olayım yok meh diyecek profil gibi hani takımda bir tane olsa taşınır belki de Icardi'de dönünce ön taraf iyice hantallaşır gibi geliyor bana bilemedim.
Dybala ile Ziyech'in benzer bir yanını göremiyorum. Talisca tarifi yapmışsın daha çok

Valla tam Ziyech klasmanı bir iş geliyor bana paşa gelecek iki üç uzaktan şut, iki klas pas ama takım oyununa katkı sağlayayım, ön alan presine dahil olayım yok meh diyecek profil gibi hani takımda bir tane olsa taşınır belki de Icardi'de dönünce ön taraf iyice hantallaşır gibi geliyor bana bilemedim.
dybala ziyech gibi umursamaz bir adam değil. sakatlık sorunu ve maaş sorun olur gibi

Olur da haber gerçekse Sallai'nin yükselen formu sebebiyle Arias işinden vazgeçilmiş olabilir. Barış ve Sallai sahaya fizik koyan adamlar. Icardi sonrası önde bitiricilik ve son karar sorunları iyice zirveye çıkmaya başlamıştı. Bunu çözmek için Dybala işine girilmiş olabilir.

Çok fazla oyun sistemimize uyan bir oyuncu değil ama oynamayan biri de değil, gelir aidiyet hissederse müthiş katkısı olur.

Ama abicim, fenerli trollere bakıyorum da adamı ne boklamışlar. Talisca gelecek diye heyecanlanan adamların Dybala’yı boklaması çok komik. İkisi benzer yaşlarda biri 8-9 yıldır Çin’de, Arabistan’da takılıyor. Diğer SerieA’da üst düzey oynuyor ve Arjantin milli takımı oyuncusu

Doğru bir hamle de defansa 2 tane takviye yapmazsak bir anlamı kalmaz.

Şu yaşında Mertens'in verdiği mücadeleyi veremeyecek adamı almanın mantığı yok

Aynen Messinin Yamalı yıkadığı fotoğraf çok mistik aynen :)20241217_132552.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kas sakatlığı nedeniyle ameliyata alınacak olan Paulo Dybala, sezonu kapattı.

Emerson'a talip olduk adam sakatlandı. Şimdi de Dybala gitti.

Yazık olmuş.

Harika bir oyuncu olmasının yanı sıra, sakatlığa meyilli bir oyuncuydu.

(Tabi kariyeri boyunca hiç sakatlanmamış bir oyuncu da gidip sakatlanabilir o ayrı bir konu) Ancak bundan sonraki transfer dönemlerinde bu gibi ne kadar kaliteli de olsa sakatlığa meyilli ve pahalı ve yıldız oyunculardan uzak durmalıyız.

Geri
Üst Alt