Pazar İddaa Kuponları

Cevap: Pazar İddaa Kuponları

simdi caglari HC daha iyi mi? bet365 3,1 , Lazio Hc 3,7

yoksa GS HC1 in yanina bi banko mac koyup, daha yüksek mi girim...

Milletin kafasını karıştırmayayım da Lazio hafta arası dişli bir Uefa maçı yaptı:D Yarının sürprizi Norwich tam 3 ihtimalli maç.

Olm illa handikap arıyorsanız cagliari denenebilir, gs denenebilir, lazio denenebilir. yok, ben sınırları zorlayacağım, vurgun yapmak için risk alacağım derseniz roma, villareal ve arsenal handikapları yazın, paşa paşa tanrıya dua edin.:D

Milletin kafasını karıştırmayayım da Lazio hafta arası dişli bir Uefa maçı yaptı:D Yarının sürprizi Norwich tam 3 ihtimalli maç.

kafam gercekden karisti..

ya beyler söyleyin birtane güzel HC iyi oranli mac lütfen :)

bu arada roma handikap dediğime bakmayın lan, parası olan yazsın onu.:D benim mesela param yok, oynamıyorum, her ne kadar oranı fevkalade olsa da.

O dediğin maçları oynamıcanı hissettiğim için yazdım kupona ..

Oynayacağını bilsem yazmazdım. Çünkü ne zaman pran yoksa ve kuponu yatıramıyorsan o kupon tutar. :D

Beyler bu Gamesliga nasıl, güvenilir mi ?

bende merak ediorum, adamlar son üc mactir kötü. Sakat sari kart cesai durumlar nedir Lazio da?

Lazio (8 Sakat, 2 Cezalı)

Cristian Brocchi Ortasaha Ayağından Sakat

Lorik Cana Ortasaha Kaburgasında Problem

Andre Dias Defans Kırmızı Kart Cezalısı

Miroslav Klose Forvet Şüpheli

Abdoulay Konko Ortasaha Şüpheli

Ayodele Makinwa Forvet Uyluk Sakatlığı

Francelino Matuzalem Ortasaha Sarı Kart Cezalısı

Stefan Radu Defans Diz Sakatlığı

Tommaso Rocchi Forvet Uyluk Sakatlığı

Norwich'i kendi evinde ezecek bi takım yok rahatingen. Hafta arası maçı vardı United'ın. Norwich kazanamasa bile yenilmez.

Dün Bolton sürpriz yapacak ehehehe diye dolaşan bir MAHO vardı buralarda. Beyler Manu büyük takımdır, dinlemez Norwich falan. Atar bi tane bitirir maçı, raad olun.

Norwich'i kendi evinde ezecek bi takım yok rahatingen. Hafta arası maçı vardı United'ın. Norwich kazanamasa bile yenilmez.

ya olm ömer üründül terksin yeminle. herkese hafta arası maç yaptı diyorsun. ingiltere lan ora, bahsettiğin takım da manu. arsenal olsa karşısında dinlemez hafta arası falan. manu ezemez bana göre de ama tek farkla kazanır gibin.

O dediğin maçları oynamıcanı hissettiğim için yazdım kupona ..

Oynayacağını bilsem yazmazdım. Çünkü ne zaman pran yoksa ve kuponu yatıramıyorsan o kupon tutar. :D

öyle deme şimdi, romayı oynamıyorum ve lazio eksiklerini görünce ondan da vazgeçtim. manu hx ve gs h1 yazıyorum, 2 handikap daha bulup günü kapatırım.

napoli handikap mesela güzel, deneyin. bence hx bitecek tabii orası ayrı :D

Evet büyük bölüm GS HC1 oynicam.

kücük miktar da GSHC1 ve X HC1 (handicap iyi oran ile)*

*o maci bulamadik daha :D

Dün Bolton sürpriz yapacak ehehehe diye dolaşan bir MAHO vardı buralarda. Beyler Manu büyük takımdır, dinlemez Norwich falan. Atar bi tane bitirir maçı, raad olun.

Lan çömez iddiacı ters bişey çıkabilir dedim o maçtan yazın yazın lan yazın demedik. Bak bunu dedim ama kesin emindim çünkü herkeste aynı yerden patlamış. Newcastle'a yenilmedi Wolwes. Wolwes deplasmanda Norwich evinde sağlam takımlar süpriz çıkıyo o maçlardan.

Wolwes deplasmanda tehlikeli takımdır yaslarlar bütün takımı geriye, hiç bulaşmayın mort olursunuz.

Neapel HC1? adamlar cok formda, ama avrupa maci oynadilar yorgunlardir? birde ne olsa Inter yani...

öyle deme şimdi, romayı oynamıyorum ve lazio eksiklerini görünce ondan da vazgeçtim. manu hx ve gs h1 yazıyorum, 2 handikap daha bulup günü kapatırım.

napoli handikap mesela güzel, deneyin. bence hx bitecek tabii orası ayrı :D

Haydaaa gitti 5 lira o zaman :mad: dur bakayım iptal edebiliyormuyum

Geri
Üst Alt