Burak ÇELİK
10 Numara!
- 21 Ocak 2011
- 10.186
- 908
- 1.578
Cevap: Pazar İddaa Kuponları
Genk H1
Genk H1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milletin kafasını karıştırmayayım da Lazio hafta arası dişli bir Uefa maçı yaptıYarının sürprizi Norwich tam 3 ihtimalli maç.
Milletin kafasını karıştırmayayım da Lazio hafta arası dişli bir Uefa maçı yaptıYarının sürprizi Norwich tam 3 ihtimalli maç.
bu arada roma handikap dediğime bakmayın lan, parası olan yazsın onu.benim mesela param yok, oynamıyorum, her ne kadar oranı fevkalade olsa da.
Lan defol git Norwich'miş ezer geçer United.
bende merak ediorum, adamlar son üc mactir kötü. Sakat sari kart cesai durumlar nedir Lazio da?
Norwich'i kendi evinde ezecek bi takım yok rahatingen. Hafta arası maçı vardı United'ın. Norwich kazanamasa bile yenilmez.
Norwich'i kendi evinde ezecek bi takım yok rahatingen. Hafta arası maçı vardı United'ın. Norwich kazanamasa bile yenilmez.
O dediğin maçları oynamıcanı hissettiğim için yazdım kupona ..
Oynayacağını bilsem yazmazdım. Çünkü ne zaman pran yoksa ve kuponu yatıramıyorsan o kupon tutar.![]()
Dün Bolton sürpriz yapacak ehehehe diye dolaşan bir MAHO vardı buralarda. Beyler Manu büyük takımdır, dinlemez Norwich falan. Atar bi tane bitirir maçı, raad olun.
Wolwes deplasmanda tehlikeli takımdır yaslarlar bütün takımı geriye, hiç bulaşmayın mort olursunuz.
öyle deme şimdi, romayı oynamıyorum ve lazio eksiklerini görünce ondan da vazgeçtim. manu hx ve gs h1 yazıyorum, 2 handikap daha bulup günü kapatırım.
napoli handikap mesela güzel, deneyin. bence hx bitecek tabii orası ayrı![]()
Evet büyük bölüm GS HC1 oynicam.
kücük miktar da GSHC1 ve X HC1 (handicap iyi oran ile)*
*o maci bulamadik daha![]()