Pazar İddaa Kuponları

Cevap: Pazar İddaa Kuponları

Aslında bugun oynamayacaktım ama Babam oynamamı istedi. Kendisi maçları takip eder ama pek iddaa oynamaz, bana yap bir kupon oyna dedi. Bende dayanamadım oynadım. :o

89982Untitled.jpg

Baya güveniyorum bu kupona 100 de 90 gelir diyorum. :)

408:ka21:

Mersin'i salak gibi 2 kupona da koydum of.

Bende sistem 5-6 yapmıştım. İlk 2 maçtan biri tuttu biri yattı. Kalan 4ü tutar inşallah.

arkadaşlar bandırma ,banvitden bir oyuncu daha aldı pota altına(tufan önen) ve pota altı rotasyonları genişledi..bende cuma oynamışdım ancak haberim yoktu aldıklarından ayrıca tecrübeli bir yabancı ile anlaştıkları söyleniyor bir dahaki maçlar da oynarken aklınız da olsun

853 - Sassari - üst

Augsburg - Bayern Münih - KG yok

Bir maç daha lazım alt-üst tercih ederim.

Aslında bugun oynamayacaktım ama Babam oynamamı istedi. Kendisi maçları takip eder ama pek iddaa oynamaz, bana yap bir kupon oyna dedi. Bende dayanamadım oynadım. :o

89982Untitled.jpg

Baya güveniyorum bu kupona 100 de 90 gelir diyorum. :)

Udinese ve Wolverhampton maçı tuttu, Lyon maçının ilk yarısı 2:1 sona erdi yani o da tuttu şimdi bir tek Bordeaux maçı kaldı. :o

Bordeaux - Paris ST Germain maçına üst oynayan baya insan var forumdan, inşallah maç üst biterde hepimizi sevindirir. :)

Udinese ve Wolverhampton maçı tuttu, Lyon maçının ilk yarısı 2:1 sona erdi yani o da tuttu şimdi bir tek Bordeaux maçı kaldı. :o

Bordeaux - Paris ST Germain maçına üst oynayan baya insan var forumdan, inşallah maç üst biterde hepimizi sevindirir. :)

Bitmezse Uğur'u keserim :D

Tutmazsa kupon bedeli iade:D

Ben oynamadım da Augsburg'un gol atması çok kişiyi patlattı bugün. Wolwerhampton'ın da oranı altın demiştim:yenieek:

Umut senin kupon gelmiş yine bu arada:):):):):):)

Ulan en sağlam dediğimiz Münih'ten yatıyoruz iyi mi?

Geri
Üst Alt