Pazar İddaa Kuponları

Cevap: Pazar İddaa Kuponları

ne komik espriler var gerçekten. barca ve real yıllardır kazanıyor, onların da esprisi lazım, pls.

Celtic işi doğru la 17 maçtır üst üste kazanıyorlar Avrupa'da böyle bir rekor yok galiba

tayfun, swensea taraftar grubu başkanı mısın? relax.

Yok.

Ben buyum.

cyril.jpg

şaşırmadım hocu, andırıyon zaten.

Gençlerbirliği - Sivasspor maçı beraberlik çok yüksek ihtimal

geçen sene 10-0 biten PSV-Feyenord maçı :)

[video=youtube;Q9iA3Ooc6VU]https://www.youtube.com/watch?v=Q9iA3Ooc6VU[/video]

Feyenordlular maçtan sonra PSV liler ile futbol muhabbetini kesmiştir herhalde :)

338 Twente - Utrecht TGS 4-6 1,95

348Bayern Münih - Schalke TGS 4-6 2,05

362Genk - Club Brugge TGS 4-6 2,40

366 Galatasaray - Beşiktaş TGS 4-6 2,75

Toplam Oran: 26,38

bütün kuponlar Gs handikapla doldu. Bi handikap yapamassak bütün kuponlar güme gidecek :) Tamam bunuda öyle yapıyorum

GS-BJK 1 1.65

TS-MIY KGvar 1.6

Cillop gibi 2 BANKO .

Yarin icin cok güzel bir kupon hazirladim. Burda gördüklerimle birlikte.

Bakiniz. Zengin olmak.

Galatasaray - Besiktas HC 1

Dortmund - Hannover 1

PSV - Feyenoord Üst

Arsenal - Tottenham Üst

Vallecano - Real 2

Valencia - Sevilla 1

Atletico - Barca 2

Napoli - Inter 1

Misli: 10

Kazanc: 650

Ancak bu bana yetmiyor. Stoke ve Cagliari gibi apaci styla, yatma riski yüksek olan maclar haric, banko maci olan varmi, su güzelim kupona eklemek icin. 1000 cikmasi lazm :D

Yılmaz Vural ile ilk iç saha maçında Sakaryaspor, tribün desteğiyle, şehrin gücüyle kazanmak durumunda. Futbol bakışıyla çok net bir üstünlük kuramayabilirler rakiplerine. Ama çevresel faktörler ile Sakaryaspor'un kazanmasını, bu maçın da ev sahibi için gelecek adına bir moral olmasını bekliyorum. G.B.B formda olabilir ama bu maçı onların kaybetmesinden ziyade tribünlerin almasını tahmin ediyorum. :coffee:

laflara bak hele, cagliari gibi apaçi stayla he? :asd:

adamın futbol ve iddaa'dan anladığı ilk 5 takımların maçları.

Hadi insanlık bende kalsın yine, Twente üst, az-heerenven üst, ikisi bin lira yapar o kuponu.

laflara bak hele, cagliari gibi apaçi stayla he? :asd:

adamın futbol ve iddaa'dan anladığı ilk 5 takımların maçları.

Saka ya. Hemen alinma moduna gecmeyelim pls.

Cagliari ve Stokeun alacagini bende düsünüyorum, ama yatma riski su kupondaki diger maclara göre cok daha yüksek.

Ancak Stoke Cifte Sans 1X ve Cagliari Cifte Sans 1X banko gibi demi?

Twente, ve Heerenveen üstlerinemi daha cok güveniyorsun, yoksa dedigim 2 takimin cifte Sanslarinami? :)

30vys.png

yarın bu kuponu oynarım tutcağından değil aynı saatlerde başlayacak hepsi adrenalin olsun ama tutma ihtimali de yüksek bence berabere bitmese bile kazanan takım en fazla 1 farkla kazanır başa baş geçecek maçlar

Torino bozabilir kuponu son haftalarda baya iyiler ama 5-6 hafta önce Brescia ile denk güçte olan Varase deplasmanında berabere kalmışlardı oradan esinlendim o maç için

Saka ya. Hemen alinma moduna gecmeyelim pls.

Cagliari ve Stokeun alacagini bende düsünüyorum, ama yatma riski su kupondaki diger maclara göre cok daha yüksek.

Ancak Stoke Cifte Sans 1X ve Cagliari Cifte Sans 1X banko gibi demi?

Twente, ve Heerenveen üstlerinemi daha cok güveniyorsun, yoksa dedigim 2 takimin cifte Sanslarinami? :)

bana sorarsan ben o takımların galibiyetine güveniyorum. illa güvendiğim bir şey arıyorsan bayern-schalke üst, dortmund-hannover üst, catania galibiyet. ben cagliari'ye de güveniyorum ama sen emin olamıyorsun diye söylemiyorum. o yazdığım üstlere gelince, klasik hollanda ligi maçları, zaten alt olma ihtimalleri binde bir, kaldı ki o dört takım da bol bol gol atabilecek takımlar ondan yazdım, güvendiğimden değil.

yazdığım diğer üç maça güveniyorum ama sen kalkar 2'sini seçer yazarsın bu beş maçtan, sonra gider ikisi de yatar, bana söversin. benim bir arkadaş var, nba iddaa yaparken bize soruyor pek takip etmediğinden, şu maç nolur diyor, atıyorum 1 olur dediğimde "kesin mi?" diye soruyor, seninki de o hesap. futbol hocu bu, adamlar 5. dk'da penaltı artı kırmızı karta maruz kalır, bitti gitti bütün iddaa.

Geri
Üst Alt