Pazar İddaa Kuponları

Cevap: Pazar İddaa Kuponları

406 Hoffenheim-Schalke Üst 1.65

423 Trabzon-Fener MS1 2.30

435 Juventus-Napoli MSX 3.10

Gelir mi? Ne dersiniz?

Tüh be Beira 2-0 yaptı. Beraberlik zor gibi.

Bu leccenin yaptığını varya düşmanım yapmaz :)

Sen ilkyarıyı oturt,2.yarıda küme düşmüş takımı yeneme.Lecce maçını almalıydık.Kötü oldu bu..

Beira Mar maçı beraberlik olur mu ne diyorsunuz :)

Hay anasını yaw güzelim kupon Liverpool maçı yüzünden kaçtı...:(

Alkmar, Hannover, Lille ve Liverpool maçlarına üst oynamıştım.

Rakip 10 kişi umarım olur.

Polonia'da 1-0 olmuş.

İki maçtan da beraberlik bekliyoruz.

Aynen ben de o kupona oynadım :) Polonia da 45'de 1-0 oldu şansımıza. Beria Mar maçı 2-0 olmasaydı daha iyi olacaktı ama bakalım inşallah beraberlik gelir.

Polonia maçını izledim.

Ev sahibi iyi bastırıyor. Ümit yok o maçta.

Neyse sağlık olsun.

Bu 1/X ; 2/X VEYA X/1 ; X/2

güzel. ama hangisini demek daha mantiklidir acaba. yani "risk/oran olarak bakilirsa"

?

güzel. ama hangisini demek daha mantiklidir acaba. yani "risk/oran olarak bakilirsa"

?

Bu durum güne ve bültene göre değişkenlik gösterir.Uzun bir İngiltere Alt lig bülteni varsa,kesinlikle 1/X 2/X kuponu hazırlanır.

Eğer dar ve farklı liglerin olduğu bir gündeysen X/1 X/2 tercihleri daha mantıklı olacaktır.

Trabzona güvenende kabahat. Colman son dakka topa essek gibi vuracagina, alip yürüse kesin gol. Fener yine oynamadan 1 puan aldi. Maci bile aliyordu az kalsin. Nasil takim bunlar anlamadim.

Bu arada gündüz 1.45 orandan bahsetmiştim.Pazar bülteninde bugün oynanan 1.45 oranlı karşılaşmaları da kontrol etmeden geçmeyin.

İddaanın yeni kuralı : 1.45 oranlı maç % 90 patlar.Kuponlarınızı hazırlarken bunu da asla unutmayınız..

Bu arada gündüz 1.45 orandan bahsetmiştim.Pazar bülteninde bugün oynanan 1.45 oranlı karşılaşmaları da kontrol etmeden geçmeyin.

İddaanın yeni kuralı : 1.45 oranlı maç % 90 patlar.Kuponlarınızı hazırlarken bunu da asla unutmayınız..

çoğu 0 bitmiş aslında 1.45 leri toplayacaksın cumartesi pazardan berabere basacan sistem oynayacaksın.

?

maçına göre değişir

ama harbiden güzel şey, bugün ilk defa denedim, trabzon-fener maçında (2/X verdim) uzun aradan sonra az da olsa kazandım :D

Şaka maka,bugün sağlam kaçırmışız ha :D

Geri
Üst Alt