Pazartesi Günü Yönetim Kurulu Tudor'un Geleceğini Konuşacak!

2 Hafta göndermemiz gerekirken geciktiler. Hala neyin Pazartesisi, bugün bile kovulur.

Halen mi gelecek?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu gece ve yarın ne bok yiyeceksiniz lan? Devlet memuru musunuz siz, haftasonu iş yapamıyor musunuz?

Onların Allah belasını versin.

Öyle bir başkan ve yönetim kurulu düşünün ki ülkenin en winner takımı diye anılan koskoca Galatasaray'ı şamar oğlanına çevirdiler. Geldiklerinden beri bir tane derbi alamadık şampiyon olamadık. Üstüne üstlük ezik silik bir takım haline getirdiler. Tinercisinin şikesinin diline düşürdüler. Allah topunun belasını versin diyecek bir şey yok.

Oyle deme reis borc oduyorlar.

Yersen

Kovmazlar.
Ara döneme kadar bi bakalim diyeceklee

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Adamların kulübü düşündüğü yok ki twitter da orada burada tepkiye bakacaklar iş yönetime eleştiriye gelirse hocayı kovacaklar. Kulüp üç senedir böyle yönetiliyor.

Neyini görüşeceksiniz anlamıyorum ki, maçtan sonra Tudor teşekkür ederiz herşey için dersin olur biter. Pazartesi günü de Terim Florya da mesaisine başlar. Zaten bunu bu maçtan önce çoktan yapmalıydın. Hala pazartesi deniliyor şaka gibi.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok bide ayrılmasın.Ben 20 yıldır derbi izlerim bu kadar rezalet kepaze bir oyun oynadığımızı bir 4 0 lık fener maçında görmüştüm.

Terim gelmiyorsa kalsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kovarlarsa sıra onlara gelir onun için kovmaz bu andaval sürüsü

Yalan dolan, kovulmaz. Siz kendinizi kandırın diye sunulmuş bir haber.

hemen kovmak yanlis olur

ne zaman gaza geldigimiz zaman hata yapiyoruz

gaza geldigimiz için tudor getirildi mesela

Asıl Başkanı kim kovacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt