PC Donuyor Yardım Beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
yeni açtım pc yi sürekli donuyor mausu hareket ettirirken bile donuyor 3 4 saniye düzeliyor yine başlıyor donma şu konuyu açarken bile işkence çektim resmen görev yöneticisi açtgım acaba çok yer kaplayan birşey varmı felan diye yok çalışan birşey yok fazla yer kaplayan ne oldu şimdi bu kasaya parçalardan biri felanmı bozuldu acaba ? modlardan ricam konu biraz dursun 10 15 dk ondan sonra ne yaparsanız yapın çöp kutusudur felan çok acil diye direk açtım buraya

yeni açtım pc yi sürekli donuyor mausu hareket ettirirken bile 3 4 saniye düzeliyor yine başlıyor donma şu konuyu açarken bile işkence çektim resmen görev yöneticisi açtgım acaba çok yer kaplayan birşey varmı felan diye yok çalışan birşey yok fazla yer kaplayan ne oldu şimdi bu kasaya parçalardan biri felanmı bozuldu acaba ? modlardan ricam konu biraz dursun 10 15 dk ondan sonra ne yaparsanız yapın çöp kutusudur felan çok acil diye direk açtım buraya

Isınıyor olabilir. Kasa ise bilgisayarı yeniden baslat del tusuyla bios'a gir. Ordan ısısına falan bak. Orda kapanacak mı önemli olan o. Ekran kartı vs var ise çıkar öyle dene bi.

CPU fanı sıkışmış vs olabilir kabloyla. Aç kasayı bak içerisine.

kardes niye 2 defa açıyosun konuyu yav

Virüs bulaşmıştır muhtelemen bi de CPU sıcaklığını kontrol et bakalım kaç derecede çalışıyo makina

Isınıyor olabilir. Kasa ise bilgisayarı yeniden baslat del tusuyla bios'a gir. Ordan ısısına falan bak. Orda kapanacak mı önemli olan o. Ekran kartı vs var ise çıkar öyle dene bi.

var hepsi var vatandna topladım daha 1 sene olmadı kasa yeni hd7770 var amd ekran kartı biostan ısıya nerden bakıyoruz

var hepsi var vatandna topladım daha 1 sene olmadı kasa yeni hd7770 var amd ekran kartı biostan ısıya nerden bakıyoruz

kasayı açtım şimdi ekran kartı baya ısınmış normalmi bu ısınması fan çalışıyor bozukta değil?

Pc health monitör gibisinden bir alan var orlarda ordan bakabilirsin. Gerçi yeni kasa senin bios farklı olması gerek ama arayarak bulacan mecbur. CPU fan gibisinden bişeyleri görürsün zaten.

Hatta direkt bios sayfasının üst kısmında da gözükebilir biyere girmene bile gerek yok.

bende bu sorunla yillar once karsilasmistim. Sanirim grafik kartim ya da Ram yanmisti. ikisinden biri yanmisti. Ati Radeon 500 kusurdu. Ya da ikiside yanmis olabilir. Farenin imleci falan donuyordu. Belki seninki donanimsaldir korkma hemen.

Ardindan 2 kezde anakart yaktim

dele bastım direk ekranın üstünde yazıyordu ısı değeri yazıyorum

cpu 50 52 arası gidip geliyor

mainboard system ise 34 derece

Bilgisayar açılırken bios tuşuna bas(f2,f10,del hangisiyse artık) hardware monitör seçeneği olacak orda yazması lazım sıcaklık değerlerini

dele bastım direk ekranın üstünde yazıyordu ısı değeri yazıyorum

cpu 50 52 arası gidip geliyor

mainboard system ise 34 derece

50-52 gayet normal ramleri,ekran kartını görüyo mu sistem bi de onu kontrol et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt