Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
pc'de anti-virus bulundurmazsan oyle olur![]()
ders oldu 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pc'de anti-virus bulundurmazsan oyle olur![]()
ders oldu 
yeni açtım pc yi sürekli donuyor mausu hareket ettirirken bile 3 4 saniye düzeliyor yine başlıyor donma şu konuyu açarken bile işkence çektim resmen görev yöneticisi açtgım acaba çok yer kaplayan birşey varmı felan diye yok çalışan birşey yok fazla yer kaplayan ne oldu şimdi bu kasaya parçalardan biri felanmı bozuldu acaba ? modlardan ricam konu biraz dursun 10 15 dk ondan sonra ne yaparsanız yapın çöp kutusudur felan çok acil diye direk açtım buraya
videoda ve oyunlarda mı oluor ?
yoksa hep mi?

banada musallat.exe bulaşmıştı virüs program bile silemiyordu
sahibi çok küfür yemiş olacak ki ; MusaLLaT.exe SiLMe Kesin Çözüm !!!
ancak kendi yazdığı programla kaldırılıyor
kaldırmak içinde 3 kere hakkımı helal ediyorum butonuna tıklamanız lazım![]()

var hepsi var vatandna topladım daha 1 sene olmadı kasa yeni hd7770 var amd ekran kartı biostan ısıya nerden bakıyoruz
modlardan tavsiyem kitleyin! yeni açtım pc yi sürekli donuyor mausu hareket ettirirken bile donuyor 3 4 saniye düzeliyor yine başlıyor donma şu konuyu açarken bile işkence çektim resmen görev yöneticisi açtgım acaba çok yer kaplayan birşey varmı felan diye yok çalışan birşey yok fazla yer kaplayan ne oldu şimdi bu kasaya parçalardan biri felanmı bozuldu acaba ? modlardan ricam konu biraz dursun 10 15 dk ondan sonra ne yaparsanız yapın çöp kutusudur felan çok acil diye direk açtım buraya