PC Donuyor Yardım Beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni açtım pc yi sürekli donuyor mausu hareket ettirirken bile 3 4 saniye düzeliyor yine başlıyor donma şu konuyu açarken bile işkence çektim resmen görev yöneticisi açtgım acaba çok yer kaplayan birşey varmı felan diye yok çalışan birşey yok fazla yer kaplayan ne oldu şimdi bu kasaya parçalardan biri felanmı bozuldu acaba ? modlardan ricam konu biraz dursun 10 15 dk ondan sonra ne yaparsanız yapın çöp kutusudur felan çok acil diye direk açtım buraya

videoda ve oyunlarda mı oluor ?

yoksa hep mi?

Görev yöneticisinden caps alıp paylaşırmısın Barış... Ona göre birşey söyliyelim

Anlattıklarına bakacak olursam sorun donamla alakalı. Yazılımla alakalı olsa çözerdik. Donanımla alakalı olduğu için teknik destek almalısın.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

banada musallat.exe bulaşmıştı virüs programı bile silemiyordu

sahibi çok küfür yemiş olacak ki ; MusaLLaT.exe SiLMe Kesin Çözüm !!!

ancak kendi yazdığı programla kaldırılıyor

kaldırmak içinde 3 kere hakkımı helal ediyorum butonuna tıklamanız lazım :asd:

Sen yine de CPU ve GPU sicakligini bi kontrol et Baris.

Bunun icin Hwmonitor u indir ve yükle.

Ardindan bak bakalim kac derece. Sadece CPU degil, GPU olacak birde, ekran karti.

Sonra birde basla Battlefield oynamaya ve oynarken ayni sekilde kontrol et kac derece diye.

Tesadüf ya ben de Vatan'dan topladım bilgisayarımı. 2011'di sanırım. Aynı şekilde rastgele zamanlı mouse, klavyede takılmalar oluyordu. Virüs vs. kaynaklı olamazdı ki defalarca format attım. 3-4 kez servise götürdüm sorun yok dediler. Mouse, klavye dahil gittiler. Çok sinirlenmiştim ve moralim bozulmuştu. Çünkü daha kullanamadan böyle bir sorun başlamıştı. Aynı zamanda monitörde dalgalanmalar oluyordu gözle görülebilen. Buna da sorunsuz dedi Vatan. Kısacası tek tek bakınca problemsiz çıkan parçalar bir araya gelince sorun çıkarıyordu.(bütün hardware uyumlu bu arada) Evdeki diğer monitörleri denerken DVI'lı monitörde dalgalanmaların gittiğini gördüm. Benimki VGA konnektörlüydü. Zaten sinyal aktarımı arasında analog ve digital olmak üzere bir fark var. Yalvar yakar 4-5 defa servise gittikten sonra ikna oldular değiştirmeye monitörü o da sadece. O zamandan beri de hem görüntü hem takılmalar düzeldi. Sonuç olarak mantıklı bir açıklaması olmasa da bu sorunu böyle aştım. Konuyla alakasız da olsa en azından ekrana baktığınızda dalgalanmalar görüyorsanız ve VGA kullanıyorsanız ama monitör DVI da destekliyorsa bir kablo alın kurtulun sıkıntıdan. Bu arada Vatan'ı da çok tavsiye etmiyorum, müşteri hizmetleri berbat.

var hepsi var vatandna topladım daha 1 sene olmadı kasa yeni hd7770 var amd ekran kartı biostan ısıya nerden bakıyoruz

GPU Tweak yokmu vardır elbet. Normal zamanda mutlaka kur. Arada ısıya bak. Oyun falan oynuyorsan ısı artar ve ekran kartı sıkıntı yaratabilir.

beyler hepinize teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için ama sorunu çözdüm artık yeter yazmayın :asd: modlardan tavsiyem kitleyin! :D

yeni açtım pc yi sürekli donuyor mausu hareket ettirirken bile donuyor 3 4 saniye düzeliyor yine başlıyor donma şu konuyu açarken bile işkence çektim resmen görev yöneticisi açtgım acaba çok yer kaplayan birşey varmı felan diye yok çalışan birşey yok fazla yer kaplayan ne oldu şimdi bu kasaya parçalardan biri felanmı bozuldu acaba ? modlardan ricam konu biraz dursun 10 15 dk ondan sonra ne yaparsanız yapın çöp kutusudur felan çok acil diye direk açtım buraya

bence o harddisk hatası, harddiskler bozulmaya başladıktan sonra donma yapabiliyor hızı düşüyor, yeni ssd harddisk al taktır muhtemelen çözülecektir, benim dell'de de aynısı var 256 ssd alıp taktırcam, benimki arada "operation system not found" hatası da veriyor..

Sorun çözülmüş, kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt