PC İçin Zombisiz Doğa Oyunu Önerisi

Mustafa Akan

Parçalı Üye
Pc için doğa oyunu, dünyada tek kalma gibi güzel bir oyun önerirseniz sevinirim. Survival, Adventure tarzı bir oyun da olabilir. Sürükleyici oyunları severim. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

NOT: Zombilerden bıktım artık zombisiz olursa iyi olur.

Son düzenleme:
Don't Strave

Steamde 5-6 dolar bişi

hayatta kalma mücadelesi veriyosun

Metro 2033 redux serisi kadar bana yalnızlığı hissetterebilen bir oyun olmamıştı ( half life 1'den beri) ama tabii senin istediğin tarzda bir oyun değil.
Yine de atmosferi mükemmeldir , acayip kasvetli ve ürkünç bir ortamda hayatta kalma mücadelesi verirken fps keyfini de yaşarsın.
özellikle aralarda ulaştığın yerleşim birimlerinde öyle rahatlar nefes alırsın ki ayrılasın gelmez ( tiyatro bölümü hele :D )

işte aradığım oyun
hemen indiriyorum. nasıl oynanıyor birazcık anlatırmısın ?

Oyuna henüz hikaye modu gelmedi ama yakında gelecek. Şu anda soğukla, açlıkla, susuzlukla, yorgunlukla mücadele ettiğin; geyik, kurt, tavşan avladığın bir survival oyunu. Youtube'dan bir kaç gameplay izleyerek daha iyi bir fikir sahibi olabilirsin.

Kesinlikle tavsiye ederim.

Makine kaldiriyorsa "Rust" oyna. Survival kategorisinde en iyi oyunlardan biri, ben oynamadim ama izleti ve testlere bakinca iyi oldugu anlasiliyor. Birde sey var, "kingdom come deliverance" bir göz at bunlara.

Makine kaldiriyorsa "Rust" oyna. Survival kategorisinde en iyi oyunlardan biri, ben oynamadim ama izleti ve testlere bakinca iyi oldugu anlasiliyor. Birde sey var, "kingdom come deliverance" bir göz at bunlara.

2 oyunu da inceledim gayet güzel.
çok saolun.

Rust. 15 dolar falan galiba.Geliştirirlerse,30-40 dolardan aşşağı gitmez ilerde.Bi ara kafayı bayağı kırmıştım.7-8 saat oynuyordum günde.Bi kaç aydır oynamıyorum.

The long dark yeni cıktı cok basarılı. Oyun nasıl oynanır pintipanda youtube hesabından videolara bakabilirsin.

Minecraft da zombi var. Ama ben severim

The forest ucagın ormana dusuyo yerliler fln yasamaya calısıyon

The long dark yeni cıktı cok basarılı. Oyun nasıl oynanır pintipanda youtube hesabından videolara bakabilirsin.

Minecraft da zombi var. Ama ben severim

The forest ucagın ormana dusuyo yerliler fln yasamaya calısıyon

The Foresti de hemen indiriyorum. Çok teşekkürler.

Geri
Üst Alt