pedri

Can Karabacak

Ulubatlı Souness
Pedro González López "Pedri"
25 Kasım 2002 Tegueste, İspanya
bakalım yeni iniesta mı olacak yoksa akıntıya kapılanlardan mı

5 milyon euroya las palmas'tan alinmisti sezon basi. nedense sadece 2 yillik sozlesme yapilmis.

50.sn'deki sağ ayak iç dokunusu iniestadır
haydi çocuk, o günleri bir kez daha yaşat bize

Pedri yasina gore cok ozguvenli oynuyor sahada cok rahat. Risk almaktan korkmuyor boyle devam ederse iyi yerlere gelecektir.

Ben bu sezon Riqui Puig’in oynamasini bekliyordum ama Koeman tercihini Pedri’den yana kullandi, Puig’i fazla tutmuyor gibi.

Pedri yasina gore cok ozguvenli oynuyor sahada cok rahat. Risk almaktan korkmuyor boyle devam ederse iyi yerlere gelecektir.

Ben bu sezon Riqui Puig’in oynamasini bekliyordum ama Koeman tercihini Pedri’den yana kullandi, Puig’i fazla tutmuyor gibi.
Puig'i zaten kiralik gitmesi icin ikna etmeye calismisti ama kendisi gitmek istemedi. Dedigin gibi Koeman'in ilk tercihlerinden degil.

Ayak tenisinde iyiyse gelsin.

cocuk zaten barcelonada ilk 11 oynuyor

İniesta mı ?

Bizim genç futbolcu anlayışımıza gore bu 17 yaşındaki velet daha anasının karnında tur atmalıydı. Boyle bir oyuncuya forma mi verilir allasen

Normalde ilk 11e girmeden 6-7 sene daha pismeli. 23-24 daha genc sayiliyor bizde.

Tam Messi yavasladi, takmiyor artik Barca öldü, bitti diyorsun yeni zipirlarla cikiyorlar sahaya.

Geri
Üst Alt