PEGASUS Tribünü'nde büyük skandal !

Cevap: PEGASUS Tribünü'nde büyük skandal !

Bu forum herkesin düşüncelerini serbestçe ama belli çerçeveler içerisinde sınırları aşmadan, insanların düşüncelerini birbiriyleriyle paylaştıkları , tartıştıkları uA'lı veya uA'sız, ayrım olmadan düşüncelerini söylebilecekleri bi forum olarak görüyorum. Eminim herkes için bu geçerlidir. Ben burada sadece bir anımı paylaşmak istedim. uA'nın içinden gelenlerde var, uA'yı sevmeyenlerde. Herkes dediğim gibi belli sınırlar içerisinde tartışıcak tabi. Arada konu sahibini yani beni banlamak ile ilgili , yada sınırları aşabilecek şekilde laf cambazlığı yapanlar oluyor.. Ben uA'nı Rahmetli Alpaslan Dikmen ( Mekanı cennet olsun ) abimizden sonra bittiğini düşünüyorum. Paralı ciğerleri 5 para etmez insanlarla yönetildiğini düşünüyorum.Herkes birbirine saygı çerçevesinde yaklaşırsa konu çok daha güzel şekilde ilerleyebilir..

Kezman "Biz zaten o stadtan galip çıkabileceğimize inanmıyorduk."

Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"

P.Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler"

HAGİ:"Bu seyirci ölüyü diriltir''

TF1 Fransiz Tv:" Paris Ali Samiyen cehenneminden nasıl cıkacak"

Corriara Della Sport: "Milan, Dikkat Et Orası Hala Cehennem'

Davids : (Juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz"

Leeds'li Futbolcular : "Hello hell,We're Leeds United"

Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"

Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"

Almanlar: Hexenkessel(Cadikazani) , Höhle des Löwen(Aslanin Magrasi)

Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz"

La Gezetta:"Şeytanın Evi"

Basın toplantısında bir İngiliz gazeteci: "BİR İNGİLİZİN İSTEYEBİLECEĞİ EN SON ŞEY ALİSAMİYENDE MAÇ YAPMAKTIR"

Bütün bu sözler söylenirken, rakiplerimiz Sami Yen'e gelmekten çekinirken, milletin agzi açik kalirken, Ferguson'un paçalarindan boklar akiyorken ultraslan yoktu, BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI vardi... O lanet grup kuruldu, taraftarlik kalmadi...

ASY'de oynadigimiz Hamburg maçinda, Alman spiker, burasi eskiden daha atesliydi demisti... Eeee normal, ultraslan kuruldu...

Neyse kenderlendim yine, içeyim bir votka...

[video=youtube;chuN48g-kRE]https://www.youtube.com/watch?v=chuN48g-kRE[/video]

Bu forum herkesin düşüncelerini serbestçe ama belli çerçeveler içerisinde sınırları aşmadan, insanların düşüncelerini birbiriyleriyle paylaştıkları , tartıştıkları uA'lı veya uA'sız, ayrım olmadan düşüncelerini söylebilecekleri bi forum olarak görüyorum. Eminim herkes için bu geçerlidir. Ben burada sadece bir anımı paylaşmak istedim. uA'nın içinden gelenlerde var, uA'yı sevmeyenlerde. Herkes dediğim gibi belli sınırlar içerisinde tartışıcak tabi. Arada konu sahibini yani beni banlamak ile ilgili , yada sınırları aşabilecek şekilde laf cambazlığı yapanlar oluyor.. Ben uA'nı Rahmetli Alpaslan Dikmen ( Mekanı cennet olsun ) abimizden sonra bittiğini düşünüyorum. Paralı ciğerleri 5 para etmez insanlarla yönetildiğini düşünüyorum.Herkes birbirine saygı çerçevesinde yaklaşırsa konu çok daha güzel şekilde ilerleyebilir..

konuyu sulandiralnlar icimizdeki uA'lilar, görmezden gel onlari;) 5 para etmezleri :)

Bütün bu sözler söylenirken, rakiplerimiz Sami Yen'e gelmekten çekinirken, milletin agzi açik kalirken, Ferguson'un paçalarindan boklar akiyorken ultraslan yoktu, BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI vardi... O lanet grup kuruldu, taraftarlik kalmadi...

ASY'de oynadigimiz Hamburg maçinda, Alman spiker, burasi eskiden daha atesliydi demisti... Eeee normal, ultraslan kuruldu...

yarasin rafik;)

Bunu tuttum ! Emeğe saygı.. Bence herkes bi tık'ı çök görmeyip beğensin..

konuyu sulandiralnlar icimizdeki uA'lilar, görmezden gel onlari;) 5 para etmezleri :)

Hasan cemil ultraslan ile kötü bir mazin mi var yahu saatlerdir yardırıyorsun gruba.Takım top oynasın herkes adam gibi destekler.Şampiyonluk besteleri yine yazılır.Şampiyon oldunda taraftar bestemi yapmadı.Vizyonun küçülürse taraftarda arabeske bağlar.Konu uzar gider neyse.İki üç yıldır zaten taraftar profilinde bir gerileme var takımın performansına paralel gidiyor herşey.

Lesh bir baslik , 17 sayfayi nasil doldurdunuz merak ediyorum boyle gereksiz bir konuya.

Hasan cemil ultraslan ile kötü bir mazin mi var yahu saatlerdir yardırıyorsun gruba.Takım top oynasın herkes adam gibi destekler.Şampiyonluk besteleri yine yazılır.Şampiyon oldunda taraftar bestemi yapmadı.Vizyonun küçülürse taraftarda arabeske bağlar.Konu uzar gider neyse.İki üç yıldır zaten taraftar profilinde bir gerileme var takımın performansına paralel gidiyor herşey.

Takim yillar önce de top oynamiyordu, 14 sene sampiyon olamamisti... O günlerde destek olanlar vardi, biz kendimize onlari örnek aliyoruz... ultraslan zihniyeti bu iste, basari yoksa destekte yok... Ulan zaten senin destegin basariyi getirecek, ne cahil bir topluluk arkadas... Sözüm sana degil kardes, sözümona liderlerinize... Ne yapalim biz iyi günde ask tezahuratlarini, bize kötü günde takimi costuran, taraftari havaya sokan marslar lazim... Biz cehennemi istiyoruz, sizi degil...

Takım top oynadığında desteklemek mi sadece taraftar olmak. En kötü gün bugünse bugün daha yükses sesle GALATASARAY diye boşuna mı söylüyoruz. Önemli olan kötü günde desteklemek! İyiy günde herkes destekler. Yenince sevenleri istemiyoruz biz bu takımda.

satilmislari genelde sevmem, paraci yagci capsiz yalaka insanlardan hoslanmam, hatta nefret ederim, hatta tekme tokat dalarim, bu kadar basit.

Takim yillar önce de top oynamiyordu, 14 sene sampiyon olamamisti... O günlerde destek olanlar vardi, biz kendimize onlari örnek aliyoruz... ultraslan zihniyeti bu iste, basari yoksa destekte yok... Ulan zaten senin destegin basariyi getirecek, ne cahil bir topluluk arkadas... Sözüm sana degil kardes, sözümona liderlerinize... Ne yapalim biz iyi günde ask tezahuratlarini, bize kötü günde takimi costuran, taraftari havaya sokan marslar lazim... Biz cehennemi istiyoruz, sizi degil...

:D ben ultraslan üyesi değilim.forumda neden ultraslan lehine konuşunca.hayat görüşleri falan ortaya atılıyor anlamış değilim :D. yönetim istifa diye bağardılar,gidiceklerini anladılar ya yönetime yalakalık olsun diye bağarıyorlar diyen zihniyetlerde var kardeş burada.Hep ultraslan suçlu değil.kareografilere bile bk atanlar var,hiçmi övülecek iş yapmıyor arkadaş bu adamlar.bir emek var ortada.deplasmana otobüs kaldırılıyor misal.kim verecek bunun parasını,forumlarda para toplanıyorda biz mi görmüyoruz? yönetim verecek tabi ki.kareografi hazırlanıyor günlerce.Sadece fenerbahçe maçında 52bin karton ve broşür yerleştirildi koltuklara.kaç saat sürer biliyormusunuz bunların hazırlanışı.cahil cahil eleştirenlere burda ultraslanı savunurum.ha sizlerde biraz dikkat edin bu insanlara,eleştiri yaparken farklı boyutlara geliyor konu.

uA forumu = antu

ne kadar sacma sapan konu varsa orada tartisiyorlar, uA ile ilgili herseyden nefret ediyorum arkadas, kayitsiz sartsiz Nefret :)

Takım top oynadığında desteklemek mi sadece taraftar olmak. En kötü gün bugünse bugün daha yükses sesle GALATASARAY diye boşuna mı söylüyoruz. Önemli olan kötü günde desteklemek! İyiy günde herkes destekler. Yenince sevenleri istemiyoruz biz bu takımda.

tamam şampiyon sakin ol.hermaç ben destekliyorum kendi adıma takımı.desteklemeyende bizden değildir zaten.

En Kötü Gün Bugünse, Bugün daha yüksek sesle GALATASARAY!

uA'ya ragmen.

Ne mutlu Galatasarayliyim diyene.

GALATASARAY>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>uA

Nie kızdınki aga bu kadar adam eline mikrofonu alıp 118 33 jingle'ı yapmadı ya boşversene. Yoksa yaptımı lan?

Bu akşamki Kayserispor maçını pegasus alt tribününden izlemek istedim. Mağlum ultrAslan dediğimiz en sağlam taraftar grubumuzun olduğu tribün olduğu için takımımıza 90 dk Tam destek veririz dedim. Stada girdim yer bakıyordum kendime. En aşşağıya 2.sıraya geçtim. Taraftarı çoşturmak için tutulmuş ( ki ben buna koyun sürüsünü güdücek bir çoban diyorum ) paralı ciğeri 5 para etmez herifin birini çıkarmışlar elinde mikrofon, mikrofonda pegasus tribününü sahadan ayıran demirlere takılı olan 3-4 megafona bağlı bi ses sistemi ile çalışıyor. 90 dk boyunca bu ciğeri 5 para etmez adam ( % 1.000.000 adnan polat'ın paralı uşağı ) avazı çıktığı kadar o iğrenç sesiyle PEGASUS tribünü inletti. Bucaspor ve Fenerbahçe maçlarından böyle bir durum yoktu.. Artık yavaş yavaş ultrAslan dediğimiz bağımsız taraftar oluşumu dediğimiz, o çok övündüğümüz taraftar oluşumunun yerini böyle bir duruma bıraktığını görünce gerçekten her alanda yenilenmemiz gerektiğini anladım...

Son olarak bu ciğeri 5 para etmezlerin taraftarları koyun sürüsü gibi gütmesine izin vermemeliyiz.. Ama nasıl !! İnş. Aysal herşeyi değiştiricek..

Skandal olan ne?

O bahsettiğin sistem uzun zamandır var.İlk 1-2 maçta yoktu ve tribünler Ali Sami Yen'den neredeyse 2 kat daha büyük olduğu için herkesin aynı anda aynı tezahuratı yapmasını sağlamak zor oluyordu.O sorunu çözmek için böyle bir sistem kuruldu.Fenerbahçe ve daha önceki maçlarda da vardı yani o sistem ama tribünler daha iyi tezahurat yaptığı için megafondan gelen ses farkedilmiyordu.Kayserispor maçında kimsenin tezahurat yapma isteği olmadığı için oradan daha fazla ses duyduk.ultrAslan'ı savunmuyorum ama böyle anlamsız eleştiriler de yapmamak lazım.Beste ve diğer birçok konuda yapılan yorumlara ben de katılıyorum zaten.Tribünde uykusu geliyor artık taraftarların...

Skandal olan ne?

O bahsettiğin sistem uzun zamandır var.İlk 1-2 maçta yoktu ve tribünler Ali Sami Yen'den neredeyse 2 kat daha büyük olduğu için herkesin aynı anda aynı tezahuratı yapmasını sağlamak zor oluyordu.O sorunu çözmek için böyle bir sistem kuruldu.Fenerbahçe ve daha önceki maçlarda da vardı yani o sistem ama tribünler daha iyi tezahurat yaptığı için megafondan gelen ses farkedilmiyordu.Kayserispor maçında kimsenin tezahurat yapma isteği olmadığı için oradan daha fazla ses duyduk.ultrAslan'ı savunmuyorum ama böyle anlamsız eleştiriler de yapmamak lazım.Beste ve diğer birçok konuda yapılan yorumlara ben de katılıyorum zaten.Tribünde uykusu geliyor artık taraftarların...

evet ultraslanda gözle görülür bi düşüş var.hermaç cimbombomum benim biricik sevgilim diye 20 25 dk tezahurat yapmak takıma birşey kazandırmıyor.Eleştri herzaman olabilir ama bazı kişiler saçma sapan eleştriler yapıyor.şimdi çıkmış bu arkadaş elinde mikrofon olan adam bağarıp duruyor falan diyor.Bağaracak tabi bu sistem santiago barnebau da var hemde yıllardır.neye muhalefet olacağanı şaşıran insanlar kareografilere bile bk atıyor.eleştri olsun tamam,bende ultraslan üyesi falan değilim,kombinem pegasus üstte olmasına rağmen.Herkesin çabası Galatasaray için.onlarında öyle.

Geri
Üst Alt