Pek Şerefli Medya Bu Neyin Korkusu?

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Uefa 11 maddelik şike taslağını onayladı.Ama o da ne? Dün kendi kıclarından uydurup infantino söylemiş gibi yaptıkları haberlere ilaveten bugün platini şunu demiş,bunu demiş diye yine ötmeye başladılar.

Pek şerefli medya bu neyin korkusu?Koyunları kandırmaktan bıkmadınız mı?

Çok korktuğunuz o şemsiye girecek,kaçarı yok.

[attachment=9012:upload_2014-3-27_12-15-22.jpeg]

Ekli dosyalar

• upload_2014-3-27_12-15-22.webp
    upload_2014-3-27_12-15-22.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 152
NKMVAS :)

Yaptiklari tum yalan haberler kazandiklari emek haram olsun..

altın yumurtlayan tavuğu kesemiyorlar onun korkusu.

birde;

borsa-para-kazan.jpg

O değil de.. Sergen deki sabır ve inancın eşi benzeri yok.

@Osman Uzdu de haklı. Şikecilerin borsa değeri mahsus pompalanıyor.

Şu borsayıda bi çözemedim gitti. Gerçek olmayan bir haber patlatılıyor medyada söylendi diye hisseler tavan yapıyor. Bu kadar mı ince çizgisi var yani bunun. Teyit edilmeden böyle dalgalanma olması enteresan bişey.

Şu son 3 yıla bakarsak en çok dalgalanan hisse bunlarındır heralde.

bir kac gun icinde Fener den yalan borsa aciklamasi gelir..

Şu borsayıda bi çözemedim gitti. Gerçek olmayan bir haber patlatılıyor medyada söylendi diye hisseler tavan yapıyor. Bu kadar mı ince çizgisi var yani bunun. Teyit edilmeden böyle dalgalanma olması enteresan bişey.

Şu son 3 yıla bakarsak en çok dalgalanan hisse bunlarındır heralde.

GS batacak diye haber yapanların mal varlığımızdan haberi yok.GS mal varlığıyla hem feneri hem beşiktaşı satın alır.

GS batacak diye haber yapanların mal varlığımızdan haberi yok.GS mal varlığıyla hem feneri hem beşiktaşı satın alır.

Valla artık ona emin değilim ben fenere peşkeş çekilen yerlere bakmak yeterli Ataşehir hele tam bir facia örneği. Yıllarca beleştepe diyen karaktersiz embesillerin ataehir için yalama olmaları iğrendiriyor beni.

Ya açık söyleyeyim eskidende sevmezdim ama artık bu fenerlilerden nefret eder kıvama geldim. Böyle pişkin, arsız, embesil bir sınıf yok yer yüzünde. Şunları körü körüne savunan insanlar ölüyorum yardım et dese çokta şeyime der çeker giderim o derece insanlık kalmadı bende.

Şu hal ve hareketleri yalan yanlış yönlendirmeleri falan bazı şeylerin göstergesi zaten

Geri
Üst Alt