Peki Bu da Reddedilir İse Ne yapacaksınız ?

5 Resim yeterli olacakları anlatmaya;

58037-platini-protestocu-brezilyalilara-tepki-gosterdi.jpg

61293.jpg

michel-platini_1125045c.jpg

483b26d6michel-platini_1410573c.jpg

michel-platini_2411549b.jpg

Bugün toplantıdan sonra direk fbnin durumu sorulmuş İnfantino cevap vermiş. Yorum sizin.

UEFA'dan dev işbirliği! - Futbol - Ajansspor.com

Hem Platini hem de İnfantino'nun söylediklerinden anladığım:

" Biz ilk etapta üzerimize düşeni yaptık." >>> Yani: Fenerbahçe'nin şike yaptığını anladık ve ceza verdik.

" Bundan sonrası TFF'de" >>> Yani: TFF 'de bizim kararlarımıza paralel hareket etmeliydi ancak etmedi. Biz biraz daha bekleriz. Kişilerle ilgili kararlar kesinleşince bizimde ona göre tavrımız olur. Ama olacaklardan TFF sorumludur.

" Biz ilk etapta üzerimize düşeni yaptık." >>> Yani: Fenerbahçe'nin şike yaptığını anladık ve ceza verdik.

" Bundan sonrası TFF'de" >>> Yani: TFF 'de bizim kararlarımıza paralel hareket etmeliydi ancak etmedi. Biz biraz daha bekleriz. Kişilerle ilgili kararlar kesinleşince bizimde ona göre tavrımız olur. Ama olacaklardan TFF sorumludur.

Ek olarak kişisel cezalar Casın onandığına paralel olacak diyor.

Cas'ın ülke içindeki maçlara karışma hakkı yoktur diye itiraz etmişler. Biz şike yapmadık diyememişler yine işte yaptıysak sana ne ki demişler . Sonra da buradaki ve her yerdeki antukafalılar bize kumpas kurdular diye zırlıyorlar.

İyice kızdırın UEFA'yı iyice sinirlendirin , çohzel :asd:

[attachment=10377:upload_2014-5-27_21-9-6.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-27_21-9-6.webp
    upload_2014-5-27_21-9-6.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 210
Bu fenerlilere bitiyorum ya.Bazı tipler var saf mı yoksa umut taciri mi belli değil.Ne zaman reddedilseler o mahkeme şuna benzemez karar dönebilir deyip sonuna da sanki bir şey biliyorlarmış gibi hukuksal terimler zırvalıyorlar.Tabi bunlar kamuoyunu yönlendirmek amaçlı tutulan pavalı köpeklerde olabilir.:D

Bugün toplantıdan sonra direk fbnin durumu sorulmuş İnfantino cevap vermiş. Yorum sizin.

UEFA'dan dev işbirliği! - Futbol - Ajansspor.com

Bugüne ait değil bunlar. UEFA'nın geçtiğimiz aylarda yaptığı şike konferansında ki basın toplantısından görüntüler.

ok.gif
Lftr1907 - 27.05.2014 13:07

bos.gif

Harika olur be . İnşallah ya rabbim.

İnsan kesinleşmeden sevinemiyor ki
frown.gif

Harbi angut ya size Avrupa da gülmek yok hala anlayamadılar.

İsviçre'de yaşayan gurbetçimiz var mı , eminim orda maytap geçiyorlardır fenerle , düşünsene sen hukuk ve uygarlıkta avrupa'nın en gelişmiş ülkelerinden birinde kendi aldıkları karara itiraz ediyorsun , bizi milli maçta attığımız tekme ile hatırlayan bir ülke.

artk nereleriyle gülüyorlardır bilemem :D

Davut sana zahmet ne demişler bi yaziversen?

Beyaz Tv muhabiri direk soruyor fb ile ilgili Platiniye 2 soru yöneltiyor;

1. Fbnin avrupadan 2 yıl men aldığını dosyanın kapandığını ama Tslilerin davanın kapanmadığını söylediklerini soruyor.

2.Kısaca fbnin yerel ligde ceza almadığını soruyor.

Platini bunun cevabını İnfantino versin diyor.

İnfantino- Biz bjk ve fbye cezalarını verdik cas onadı avrupadan men edildiler o dosya kapandı diyor.

yerel cezalarla ilgili soruyu bana değil tffye sorun diyor. ayrıca kişilerin ceza belli olacak o da cas karanına paralel olacak diyor. Sonra Platini biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik mahkemelerin disiplin kurullarına saygı duyduk. Bundan sonra tffnin ne yapacağını onlara sormalısınız diyor.

Her detayı biliyorum diyen adam teşebbüsten 1 yıl ceza yedik diğeri yalan beyan diyor.UEFA'da teşebbüs diye bir şey yok, "teşebbüs" sizin gtünüzü kurtarmak için burada uydurulan saçmalık .

Eğer bugünse o video valla benim de o açıklamalardan anladığım UEFA ne haliniz varsa görebilirsiniz, kendi pisliğinizde geberin demiş. Eğer mağdur takımlar bastırmazsa UEFA harbiden bir şey yapmayacak. Bu açıklamalarda umutlanacak bir şey göremedim ben.

Beyaz Tv muhabiri direk soruyor fb ile ilgili Platiniye 2 soru yöneltiyor;

1. Fbnin avrupadan 2 yıl men aldığını dosyanın kapandığını ama Tslilerin davanın kapanmadığını söylediklerini soruyor.

2.Kısaca fbnin yerel ligde ceza almadığını soruyor.

Platini bunun cevabını İnfantino versin diyor.

İnfantino- Biz bjk ve fbye cezalarını verdik cas onadı avrupadan men edildiler o dosya kapandı diyor.

yerel cezalarla ilgili soruyu bana değil tffye sorun diyor. ayrıca kişilerin ceza belli olacak o da cas karanına paralel olacak diyor. Sonra Platini biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik mahkemelerin disiplin kurullarına saygı duyduk. Bundan sonra tffnin ne yapacağını onlara sormalısınız diyor.

Topu Fifa'ya atıyorlar gibi geldi bana.

Geri
Üst Alt