Peki Bu da Reddedilir İse Ne yapacaksınız ?

Biraz uçuk olacak ama, benim düşüncem bunlar düşeceklerini bildikleri için tüm ülkeyi Uluslararası Turnuvalardan men etmeye uğraşıyorlar, TFF'nin kanunsuzluğu ortada TFF ile elele bu ülkeyi men etmenin hesabını yapıyorlar, böylece kendileri alt ligde debelenirken bizim arayı açıp coşmamızı engellemek peşindeler.

Bunları düşünüyorlar mıdır peki, aranızda, o kadarda değil yapmazlar diyebilecek kimse yok bence.

delil olarak galatasaray-sgraz ve lyonun 7-1 lik maçını sunacaklarmış. bakın UEFA nın maçlarında da şike yapıldı diyeceklermiş.

Önemli olan kupa Trabzon'a gidecek mi?Fener'in alacağı ceza Avrupa ile sınırlı kalabilir sadece.Bizim ligde ceza falan almaz.Demirören ya herro ya merro der.

O değilde bu Ersin az sonra açıklama yapıyormuş:

" Aslında ben Fenerliyim. Ne düşmesi. Sizi kandırdım oyaladım işlettim." diyormuş. :oops:

Bu işten bir şey çıkacağını sanmıyorum. Adamlar açıklamış işte biz 2 yıl men ettik gerisi sizin probleminiz diye.

Kısacası ne haliniz varsa görün kendi pisliğinizde kavrulun diyorlar zaten en büyük pislik şuan tff başında ki dalkavuk ve halay arkadaşları olduğu için yine pislik içinde kıvranıp duracağız.

Bu işten bir şey çıkacağını sanmıyorum. Adamlar açıklamış işte biz 2 yıl men ettik gerisi sizin probleminiz diye.

Kısacası ne haliniz varsa görün kendi pisliğinizde kavrulun diyorlar zaten en büyük pislik şuan tff başında ki dalkavuk ve halay arkadaşları olduğu için yine pislik içinde kıvranıp duracağız.

Madem kendi pisliginizde kavrulun diyorlar neden talimat degistirip uye federasyonlarin verdigi cezalar uefa normlarina uygun olmak zorundadir diyr bir madde getiriyorlar

Madem kendi pisliginizde kavrulun diyorlar neden talimat degistirip uye federasyonlarin verdigi cezalar uefa normlarina uygun olmak zorundadir diyr bir madde getiriyorlar

Bu maddeyi getiriyorlar ama açıklamada bundan söz etmiyorlar. Olay bizim için kapandı diyorlar bundan sonrası sizin probleminiz diyorlar kendi içlerinde çelişiyorlar.

Nasıl ki bu ülkede şike yapan küme düşer maddesini değiştirmek için oylamaya sundular bu maddenin devamına ilişkin sonuca rağmen bir gecede sessiz sedasız hiç bir gazeteye haber dahi olmadan değiştirdilerse bu işide böyle örtecekler.

bu adamlar pis adamlar bu psilikten güç alıyoarlar bu işleri çok iyi biliyorlar.

Bu maddeyi getiriyorlar ama açıklamada bundan söz etmiyorlar. Olay bizim için kapandı diyorlar bundan sonrası sizin probleminiz diyorlar kendi içlerinde çelişiyorlar.

Nasıl ki bu ülkede şike yapan küme düşer maddesini değiştirmek için oylamaya sundular bu maddenin devamına ilişkin sonuca rağmen bir gecede sessiz sedasız hiç bir gazeteye haber dahi olmadan değiştirdilerse bu işide böyle örtecekler.

bu adamlar pis adamlar bu psilikten güç alıyoarlar bu işleri çok iyi biliyorlar.

Ustunu kapatma konusunda haklisin bu ulkede her seyi yaptilar bunu mu yapayacaklar diyebiliriz ama Uefa yerel cezalar verilmedigi taktirde imajini ciddi derecede zedeleyecek. Diger kuluplerden gelecek olan tepkileri karsilayacak bir durumu olmayacak ve sirf bu yuzden bile cezaların verilecegini düşünüyorum. Kendisi direkt olarak kume dusurmeyecek ama dusurulmesi icin gerekli baskiyi yapacak ve ultimatom verecektir.

Ustunu kapatma konusunda haklisin bu ulkede her seyi yaptilar bunu mu yapayacaklar diyebiliriz ama Uefa yerel cezalar verilmedigi taktirde imajini ciddi derecede zedeleyecek. Diger kuluplerden gelecek olan tepkileri karsilayacak bir durumu olmayacak ve sirf bu yuzden bile cezaların verilecegini düşünüyorum. Kendisi direkt olarak kume dusurmeyecek ama dusurulmesi icin gerekli baskiyi yapacak ve ultimatom verecektir.

Maalesef sanmıyorum. Kendime adıma konuşuyorum ama bunu yapacak olsalardı çok önceden yaparlardı. Dışarıda kimsenin umurunda değil bu ezikler kimse sesini çıkarmaz çıkarmıyorda Trabzon olmasa bu konular artık gündeme dahi gelmez.

Ben Lyon'un Zagreb maçında şike yaptığını düşünüyorum ama kimse sesini çıkarmadı hiç bir şeyde yapmadılar. Fenerin kendini yırtmasının sebebi budur. Onlar yaptı ses çıkarmadınız bize de çıkarmayın diyorlar hiç bir zaman biz şike yapmadık demediler diyemezlerde.

Bence uefa kişilere kesinlikle ceza verecek ama küme düşürmesi için baskı yapar mı bilmiyorum.

Çünkü kişilere ceza verdiği zaman o klüp kesinlikle şike yaptığı tescillenmis oluyor buda uefa nin kuralları gereği küme düşmesi gerekir ama süreç çok uzadigi için onlarda küme düşme cezasını istemeyebilir biz zaten cezamizi verdik diyebilirler ama şundan eminim aziziz son zamanları uefa her ne olursa olsun şike yapan birisini asla affetmez ve onu futboldan men eder.

Şimdi herkes diyor fener isviçre mahkemesine niye gidiyor çok basit uefa azizi men edecek aziz içinde fener hiç umrunda bile değil tek düşüncesi kendisi çünkü futboldan men edildiğinde arkasındaki güç kaybolacak mecburen şikeciler yeni başkan seçecekler olayı uzatabildiği kadar uzatmaya çalışıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenerbahçenin şike süreci başlayalı neredeyse 3 yıl oldu.

Toplamda 3 yıl Avrupa kupalarından men edildiler(2011-2012, 2013-2014, 2014-2015). Uefa küme düşürme konusunda bir yaptırım uygulayacak gibi durmuyor açıklamaları da bu yönde sanki gerçekten anlam veremiyorum şikeye bu kadar tolerans göstermelerine.

sen futboldaki en ağır suçu işle.

sonra da git işin içine fifa'yı karıştır. gerçekten ama gerçekten hiç akıllıca değil ulan!

mazoşist misiniz arkadaş? nasıl bir kafa yapısı, nasıl bir hareket tarzı bu?

yetmedi adamlara uefa'dan, cas'dan aldıkları ceza.

ayar manyağı, dayak sevdalısı oldular.

buraya notumuzu düşelim. eğer gerçekten hataya düşüp isviçre federal mahkemelerine başvururlarsa fenerbahçe en az 10 sene doğrulamayacağı bir hale düşecektir. benzemez bu iş transfer yasağını çiğnemeye. şike yapmışsın lan. resmen cahil cesareti işte... orda seni koruyacak yıldırım demirören, suat yıldırım ve tayyip erdoğan yok. kendi sonunu hazırlıyor fenerbahçe.

9 ay önce sözlükte birinin konu ile ilgili yaptıģı yorum.

Talip Doğan K. ve Ersin'e fazla bel bağlamayın arkadaşlar. Gerçekten bir şey bilmiyorlar.Ultra garantilerinin hepsini burada bir çok kişi yazdı,Olacağı değil olması gerekeni yazıyor ve olunca da aha tuttu diyor.Bilemedikleri çok daha fazla hatta o, 28. hafta lig durdurulacak derken ciddiye almayın bu lig her türlü biter yazmıştım.Aziz mayıs ayını göremeyecekti ona kalsa. Al işte 10 saat önce yazmış sizce bunun olabilme ihtimali var mı :)

Ersin Gökalioğlu‏@ersingokalioglu

UEFA D.K da fb ile ilgili 8 maç suçu var. 16ACM ve Yargıtay'da 12 ! UEFA bu 4 maç ile ilgili soruşturma daha yapacak! Göreceksiniz.

Talip Doğan K. ve Ersin'e fazla bel bağlamayın arkadaşlar. Gerçekten bir şey bilmiyorlar.Ultra garantilerinin hepsini burada bir çok kişi yazdı,Olacağı değil olması gerekeni yazıyor ve olunca da aha tuttu diyor.Bilemedikleri çok daha fazla hatta o, 28. hafta lig durdurulacak derken ciddiye almayın bu lig her türlü biter yazmıştım.Aziz mayıs ayını göremeyecekti ona kalsa. Al işte 10 saat önce yazmış sizce bunun olabilme ihtimali var mı :)

Ersin Gökalioğlu‏@ersingokalioglu

UEFA D.K da fb ile ilgili 8 maç suçu var. 16ACM ve Yargıtay'da 12 ! UEFA bu 4 maç ile ilgili soruşturma daha yapacak! Göreceksiniz.

Olsunda onlar dedi diye olsun.

Mantık,kanunlar vs. herşey düşmeleri gerektiğini gösteriyor ama bir şekilde direniyorlar.

Böyle adamların sosyal medyada sallayarakta olsa olayı sıcak tutmaları her türlü işe yarar.

Geri
Üst Alt