Pektemek, Kavlak ve Pehlivan bitti iddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Pektemek, Kavlak ve Pehlivan bitti iddiası!

banada halil olabilir gibi geliyo ya

Cavcav bugün Pektemek 2 yıl daha bizde,satmayacağız dedi.

Cavcav bugün Pektemek 2 yıl daha bizde,satmayacağız dedi.

"Yok öyle birsey, bir forvet alacaklar sonra aciklanacak transfer. Klasik Cavcav numaralari. 4 milyon ile 2,5 milyon avro arasindaki 1,5 milyon avroluk farki Serkan ve Alparslan kapatiyor zaten."

ScoutGS admini.

"Yok öyle birsey, bir forvet alacaklar sonra aciklanacak transfer. Klasik Cavcav numaralari. 4 milyon ile 2,5 milyon avro arasindaki 1,5 milyon avroluk farki Serkan ve Alparslan kapatiyor zaten."

ScoutGS admini.

Nerde yazıyor.Heyecanlandım şimdi :)

yok ya hamittir kesin ..boşta diye onun için girşimlerimiz vardır

Batdal transferi,cavcacın açıklamalarından sonra bu transfer imkansız gibi birşey oldu.

kendisinin galatasaray'a katılmış olması iyi oldu. siz inanmayın cavcav'a gelir yakında pektemek.

(eskiaciksaridesene, 21.5.2010 23:03)

İddia diyoruz kesin birşey var mı ?.. Başarılar dilemek için daha çok erken değil mi ?

Resmi Sitede Görmeden Hiç Bir Şeye İnanmayın. Ne Yasinden Haber var Ne Veli'den Bittiyse Niye açıklanmıyor? Demekki Hala Pürüzler var.

Resmi Sitede Görmeden Hiç Bir Şeye İnanmayın. Ne Yasinden Haber var Ne Veli'den Bittiyse Niye açıklanmıyor? Demekki Hala Pürüzler var.

Pürüz falan yok, Pektemek için sadece fiyat soruldu, Veli ve Yasin'e ise teklif falan yapilmadi bile..

Hepsi iddiadan ibaret.

Pürüz falan yok, Pektemek için sadece fiyat soruldu, Veli ve Yasin'e ise teklif falan yapilmadi bile..

Hepsi iddiadan ibaret.

Sen nerden biliyorsun Mr.Manager? Bi de emin emin konuşman yok mu. Sanki 20 milyon euro'luk adamlar transfer ediyoruz. Kesin olsa ne olmasa ne. Geç bunları.

Çoğu kişinin bildiği bir şey yok sallayıp duruyorlar.

Biz de okuyoruz.

Ben birşey bilmiyorum.

Bir şey sallamak da istemiyorum.

Hepsi iddiadan ibaret.

Yürü be...Duyanda Adnan Sezgin zannedecek biladerimi,gerçi o bile böyle net konuşmuyordur...Seninle guru duyuyoruz Erdem...:tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt