Pellegrini kovuldu, yerine Jose Mourinho Getirildi

Cevap: Mourinho Real Madrid'de

7463_B_jose.jpg

İnter'de oynattığı futbol ile Real'de başarılı olamaz.

İspanya'da tek silah hucum futboludur.

Neden hepiniz bu adamın geçmişini yok sayıyorki?

Bu adam porto ile defans yaparak şampiyon olmadı.Gittiği kulübe göre taktik geliştiren bir hoca,realede güzel futbol oynatacaktır.

Bu adam elinde ne malzeme varsa onu en iyi kullanan adam. Bekle Barça :)

Dünyada Barça ile başedebilecek en iyi adam...

Hem barcelonalı hem mourinholu :D biri olarak bu habere üzüldüm. Artık hangi taraf kazanırsa kazansın üzüleceğim sanırım :) Ama mourinho bu, Schusterin şampiyon yaptığı takımı bence o hayli hayli yapar. El clasicoya da yeni bir heyecan geliyor. Dünya üzerinde Barcelonanın belalısı ve o takımı çözebilen,yenebilen,eleyebilen yegane insanlardan biri sonuçta :D

Real seyircisinin frekansına uyan bir hoca. Barca için kötü haber.

Güzel futbol oynatırsa destekleriz. En son ronaldo-zidane'lı dönemde realliydim. Bakalım mourinho ne yapacak:confused:

Mourinho resmen Real'de

47 yaşındaki Portekiz'li ünlü antrenör Jose Mourinho'nun, İspanya'nın Real Madrid Kulübü ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

İspanyol basının duyurduğu haberde Mourinho'nun, Real Madrid ile 4 yıllık kontrat imzaladığı ve senelik 10 milyon Euro alacağı bildirildi.

İnter'e lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşatan Mourinho'nun, beraberinde Diego Milito ve Maicon'u da götüreceği vurgulandı.

Benim bildiğim Maicon sağ bek değilmi?Ramos'u kesip Maicon'mu oynayacak onun yerine?Sol bek içinse iyi transfer olur ama ters ayaklı bekler bence fazla verimli olamıyor.

Benim bildiğim Maicon sağ bek değilmi?Ramos'u kesip Maicon'mu oynayacak onun yerine?Sol bek içinse iyi transfer olur ama ters ayaklı bekler bence fazla verimli olamıyor.

Ramos stoperde oynayabiliyor, belki Mourinho oraya çekebilir Ramos'u.

barça bunun şerefine ilk maç 5 atar:D

Diğer klüpler için üzücü bir haber :D

bu kadar çabuk açıklamasını beklemiyodum ama çok iyi oldu benim takımıma gidiyo :D

Cevap: Mourinho Real Madrid'de !

Artan Barça hayranlığı yüzünden Madridli olmuştum, ahanda şimdi güzel oldu işte. :)

Kusura bakmayın...

Şuanda Dünyanın Bir Numaralı Teknik Direktörü'dür Mourinho...

Kendisi Artık bir futbol efsanesidir...

İşin garibi bir Ekonomist olması...:D

İyi hoca kariyeri devamlı çıkış trendinde Real Madrid'e giderse Barça falan dinlemez keser hesabını.

Artan Barça hayranlığı yüzünden Madridli olmuştum, ahanda şimdi güzel oldu işte. :)

zehahahaha aynen bende...

bakalim herkes simdi barca ve real ise, bende Valencia yi desteklerim :) Zaten M Topal icin =)

Eskiden herkes Real Madrid lidi ozaman bende Overmars li, Luis Enrique li, Kluivert, Reiziger filan Barca yi severdim^^

adam zoru seviyor önce premier ligdeki fergusonun liderliğini yıktı şimdide uzay takımını yıkacak..

Geri
Üst Alt