- 20 Eylül 2009
- 19.050
- 17.600
- 2.773
Seçil E.den parayı geri aldı mı acaba reis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de canla başla oynayacağım derken sabah akşam kirmizi kart gormesini hatırlıyorum. Adama dair tüm bilgim bundan ibaretTek faydasi bu transfer olduydu zaten
Topu bomba sanan kazmanin tekiydi hocam. Futbolculugunu degil bu yaptigi hayir isiyle hatirlamak daha dogru olur.Bir de canla başla oynayacağım derken sabah akşam kirmizi kart gormesini hatırlıyorum. Adama dair tüm bilgim bundan ibaret
Bence kaleci antrenörü olarak kalacak biri değil. Ya ailesi için futbolla komple bağı keser yada teknik direktör olurTeşekkürler kaptan, antrenörlük eğitiminden sonra kaleci antrenörü olarak bekliyoruz.
Bizde hiç kırmızı görmedi benim hatırladığımBir de canla başla oynayacağım derken sabah akşam kirmizi kart gormesini hatırlıyorum. Adama dair tüm bilgim bundan ibaret
Ben hırçın adamdivdiye hatirliyorum. Öyle videoları vardı. Bizde de gördü ama zaten çok görecek kadar oynamadı.Bizde hiç kırmızı görmedi benim hatırladığım
Iskelet futbolda hersey
Bizim iskelet su anda
Muslera Sanchez Toreira Lemina Osimhen
Iskeletten 2 oyuncu ayriliyor
Yerlerine koyacagimiz adamlar ligin onumuzdeki 5 senesinin kaderini belli edecek