Pendikspor: "Türk futbolunda kara gece!"

Gercekten bu kulubun baskani Murat Ozkaya ise bu aciklamanin hesabini versin. Bu adamdan habersiz nasil boyle bir aciklama yapabiliyorlar. Kim veriyor bunlara talimatlari.

Net penaltı dedikleri pozisyonun biri dışarda diğerinde de hücum oyuncusunun eline geliyor. Hücum oyuncusunda top ele çarpsa bile el veriliyor.

Ismarlama bir açıklama yaptırıldığı o kadar belli ki.

Adi bir kulüp olduklarını Dzeko'yu gol kralı yaptıkları maçta anlamıştım önünü aça aça 3 gol attırdılar.

Murat Özkaya'nın olayı tek Eyüpspor ile heralde.

Bu Anadolu kulüplerinin fenere kedi bize aslan kesilmesi can sıkıcı düzeyi geçti artık. Namussuzlara bak penaltı bile olmayan 2 pozisyon üzerinden algı kasıyorlar. Ulan bu ligde vardan çizilej çizgide ofsayt olan pozisyona rağmen gol geçerli sayıldı fener6ahçe lehine sesleri çıkmadı. Şu koçun uydusu olan Anadolu kulüpleri kendine çeki düzen vermezse lig diye Bi şey kalmayacak ortada zaten her sene uyduları sayesinde banko 36 puanla başlıyor iğrençbahçe

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gsli iş adamları Pendikten desteğini an itibarıyla çekmeli

Kudurun, ayrıca posizyonlari bile izlemeden birde bu facia aciklama metnini FB camiasindan biri yazıp bunlara vermiş olabilir. Ayrıca paylaştıkları yazıda kullanılan yazı fontu içinde güzel bir şekilde sovdum. Göz ayarimi bozdular

Gercekten bu kulubun baskani Murat Ozkaya ise bu aciklamanin hesabini versin. Bu adamdan habersiz nasil boyle bir aciklama yapabiliyorlar. Kim veriyor bunlara talimatlari.
Özkaya Eyüp'ün sahibi. Pendik'le 1.ligi çıkarma sürecinde var sonra elimi çektim oradan diye açıklamıştı sanırım bu Ağrıel röportajında.

Geri
Üst Alt