Pendikspor'da İbrahim Üzülmez Dönemi

Bakalım neler yaşanacak. :asd:

Alpaslan Öztürk: ''Çalıştığım en kötü teknik direktör İbrahim Üzülmez. İyi bir hoca değil, iyi bir insan değil.''
Aynen birde şunu anlamıyorum elindeki hoca kötü değil di hadi onu gönderdin Üzülmezi getirmek ne alaka

Şu an boşta olup kendinden iyi kamyonla hoca var da benim aklıma gelen üç tanesini sıralayayım:

Recep Uçar
Hakan Keleş
İrfan Buz

Bunların ortak noktası ne? Fb'ye çelme takmış olmaları. Cezası da iş bulamamak herhalde

Bişe diyecem ya geçen sene eyüpte değil miydi bu herif. Şampiyonluk beklenirken en rahat döneminde sıçıp batırınca kovmadılar mı bunu.
Orada yetersiz diye kovduğun adamı ligde tutsun diye üst klasmana getirmek de bir acayip.

Deli İboooooo

Kim demiş ifb düzülmez, babanız İbrahim Üzülmez

Şu an boşta olup kendinden iyi kamyonla hoca var da benim aklıma gelen üç tanesini sıralayayım:

Recep Uçar
Hakan Keleş
İrfan Buz

Bunların ortak noktası ne? Fb'ye çelme takmış olmaları. Cezası da iş bulamamak herhalde
Ben olsam Recep Uçar veya Hakan Keleş' i getirirdim direkt...

Alpaslan kadro dışı kalır herhâlde.

Bakalım neler yaşanacak. :asd:

Alpaslan Öztürk: ''Çalıştığım en kötü teknik direktör İbrahim Üzülmez. İyi bir hoca değil, iyi bir insan değil.''
Yemin ederim şok olmuştur, nasıl birbirinin yüzüne bakacaklar acaba. O da ona sahaya işiyor gibisinden birşey demişti hajaja

en kotu secimi yapmislar

ibo ne midesiz çıktın be alpaslan bi validene sövmedi ama 11'e koymuşsun

çıkar kendim oynarım yine oynatmam o kadar lafın üstüne

ibrahim üzülmez ama ÜZER

haftaya görürsünüz :d

Güle güle Pendik.

Geri
Üst Alt