- 18 Mayıs 2011
- 49.988
- 52.983
- 4.398
Alpaslan Öztürk ile tekrar buluştular demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakalım neler yaşanacak.Alpaslan Öztürk ile tekrar buluştular demek
Murat Özkaya'nın daha ligin ilk devresinde verdiği röportajda Pendik ile bir ilgisinin kalmadığını söylemişti.Ya murat ozkaya güya gslisin bulent korkmaz bundan 20 kat daha iyi hoca onu niye getirmedin
Aynen birde şunu anlamıyorum elindeki hoca kötü değil di hadi onu gönderdin Üzülmezi getirmek ne alakaBakalım neler yaşanacak.
Alpaslan Öztürk: ''Çalıştığım en kötü teknik direktör İbrahim Üzülmez. İyi bir hoca değil, iyi bir insan değil.''
Bülent Korkmaz BAL'dan takım yönetir anca.Ya murat ozkaya güya gslisin bulent korkmaz bundan 20 kat daha iyi hoca onu niye getirmedin
Ben olsam Recep Uçar veya Hakan Keleş' i getirirdim direkt...Şu an boşta olup kendinden iyi kamyonla hoca var da benim aklıma gelen üç tanesini sıralayayım:
Recep Uçar
Hakan Keleş
İrfan Buz
Bunların ortak noktası ne? Fb'ye çelme takmış olmaları. Cezası da iş bulamamak herhalde
Yemin ederim şok olmuştur, nasıl birbirinin yüzüne bakacaklar acaba. O da ona sahaya işiyor gibisinden birşey demişti hajajaBakalım neler yaşanacak.
Alpaslan Öztürk: ''Çalıştığım en kötü teknik direktör İbrahim Üzülmez. İyi bir hoca değil, iyi bir insan değil.''