Pendikspor'dan TFF'ye Ağır İtham

şahsi görüşüm tff nin hakemlerle bir bağı yok hakemlere emirleri talimatları verenin tff oldugunu düşünmüyorum

Bizide katmışlar işte apaçık. Zaten fenere ne zaman hakem hatası olsa anında 2 takım kollaniyor oluyor.. Yeni bişey değil

şahsi görüşüm tff nin hakemlerle bir bağı yok hakemlere emirleri talimatları verenin tff oldugunu düşünmüyorum
türkiye söz konusu oldumu mhk de olsun tff de olsun "konuşulmuyor/ bağımsız işliyor" demek mümkün değil.

nerde bu seviye işlerin gıdımı yokken yeteeeerrr diye görüntü veren adam? arabistanda kupa diye her haltı eline yüzüne bulaştırdı yokoldu ortadan.

düşün yani futbolda ortam böyle - türkiyede futbolu yönetiminin tepesi ortada hiç yok. 3 maymun modu.

Abi bu kulübün gerçek sahibi kim eyüpsporun başkanıysa ve sürekli bize karşı yükselip Aliye ve kulübüne karşı naif takılan herif olup yazın da o yan yana samimi pozunu göz önüne alarak bize bir daha ne yardım etsin ne katkıda bulunsun. İhraç da edin gitsin.
Gelmesin bundan para falan. Gitsin Ali’nin kulübüne sponsor olsun

Fb´yi ittire ittire potada tutuyorsunuz,Gs maçına iddialı ciksinlar diye tiyatro oynatiyorsunuz,o maçın final maçı olmasını planlıyorsunuz diyorlar iste daha ne desinler?
Direk fenere saplıyorlar

Fb´yi ittire ittire potada tutuyorsunuz,Gs maçına iddialı ciksinlar,o maçın final maçı olmasını planlıyorsunuz diyorlar iste daha ne desinler?
Direk fenere saplıyorlar
Alakası yok 4 maç sonra bizle oynuyorlar. Bizim maç öncesi de algı oluşturuyorlar. 2 takımı kolluyorsunuz, fb maçında bizi doğradınız bari gs maçında doğramayın diye yol yapıyorlar

işin en komik tarafı şizofren fener taraftarı bu tarz maclarda verilen her kararın dogru oldugunu düşünüyorlar 1 şey icin bile yanlıs demiyorlar :asd:

Ben burada bizlik bir durum göremedim.

Eğer amaç işi derbiye taşımak olmasa zaten şimdiye 20 puan fark atmıştık minimum.

Feneri son maça taşımak için yapılıyor bütün haksızlıklar.

Bizim sezon başından beri bırak hata ile puan almayı, lehimize çalınan bir hatalı düdük bile yok.

Hakem hatasıyla taç bile kullanmadığımız gibi tonla penaltımız verilmedi.

Ay ne kadar da kibarsınııız?!..

Söz konusu rakip FB yerine GS olsaydı, koparacakları yaygarayı düşünmek bile istemiyorum. Yallah alt liglere...

Fener’e +7 averaj yaptıran takım olarak sessiz kalmaya eş değer bu açıklama = FB eniğiyiz.

Ulan hadi yürüyün gidin, burada bile politik davranmışlar direkt olarak fb'ye laf etmemişler de, bizi de işin içine katmışlar. Rezil herifler, bunlara yağmurlu günde su vermemek lazım, biz bide gidip topçu falan veriyoruz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt