Pep Guardiola: "Yorgunluktan mahvolduk"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Pep Guardiola: "Belki Kasım, Aralık veya Ocak'ta bir felaket olacak. Tükendik, Kulüpler Dünya Kupası bizi mahvetti. Hayatımızda ilk kez böyle bir şey oldu. Yeni sezon nasıl olacak bunu geri döndüğümüzde göreceğiz."

Buraya katılmak zorunlu mu?

Kulüp ''para''yı reddedip ben gelmiyorum diyebilir herhalde.

Pep Guardiola: "Belki Kasım, Aralık veya Ocak'ta bir felaket olacak. Tükendik, Kulüpler Dünya Kupası bizi mahvetti. Hayatımızda ilk kez böyle bir şey oldu. Yeni sezon nasıl olacak bunu geri döndüğümüzde göreceğiz."
doğru söylüyor.

cl rakipleri olarak, kurada mümkün olduğu kadar bu turnuvaya katılan takımlar düşer bize de inşallah.

Belki bunu yapabilirler ama kulupler kendi istiyor zaten bunu, soz hakki oyuncularda veya hocalarda olsa durum farkli olurdu.

Bir kac mac yapip 42 milyon euro aldi City mesela. Kulupler bunu dusunuyor.

Belki bunu yapabilirler ama kulupler kendi istiyor zaten bunu, soz hakki oyuncularda veya hocalarda olsa durum farkli olurdu.

Bir kac mac yapip 42 milyon euro aldi City mesela. Kulupler bunu dusunuyor.
Yaz ortasında oynamaları için para ile ikna edilen futbol kulüpleri. Nerden baksan boş iş.

tabıkı degil arap prensinin keyfi olsun dye cıkardıgı birşey
katılım parası 30 mılyon doları duyunca herkese koşarak gitti
o yuzden hiç isyan etmesınler kimseyi zorla getirmedıler

Mac sayisi fazla oluyor artik. Insan takip bile etmeyi istemiyor. Ben sahsen bu turnuvanin daha 1 macina bile bakmadim.

Ama anlamadigim sey. Bunlar Super League'i getirmeyi isteyen takimlar degilmiydi? O Lig gelse mac sayasi dahada yükselecekti.

Yaz ortasında oynamaları için para ile ikna edilen futbol kulüpleri. Nerden baksan boş iş.
Vallah keske bizde bir gun katilabilsek, surada 4-5 mac yapip 40-50 milyon euro aldiktan sonra gerisi cok muhim gelmiyor. Oraya katilmak isteyen epey takim var haberlerde okuyorum. Artik oyle yuksek paralar varken herkes ilk once maddiyati dusunuyor.

ama söyle birşey var yedek cıkamıyorsun,arap develerinın şartları varmış
biz size eşek yüküyle para gömüyoruz madem yıldız oyuncularıda getireceksınız diye

o yuzden kel pep haklı aslında pek cok oyuncu bence ciddi sakatlıkalr yasayacak

bizim takımlar katılsa misal rip olurdu kaldıramazdı sezonu

bu sene ilk kez format degisikligi oldu. toplam 8 mac oynanan turnuvayi 63 maca cikardilar.

real madrid 6 hafta sonra ilk lig macina cikacak mesela. elbette zorlanacaklar

Mac sayisi fazla oluyor artik. Insan takip bile etmeyi istemiyor. Ben sahsen bu turnuvanin daha 1 macina bile bakmadim.

Ama anlamadigim sey. Bunlar Super League'i getirmeyi isteyen takimlar degilmiydi? O Lig gelse mac sayasi dahada yükselecekti.
Konu mac sayisi degil ki, Super League denen sey normal Avrupa takviminde oynanacak(ti).

Buradaki sikayetler ozellikle sadece Avrupa takimlardan gelme, adamlar sezonu bitirdikten sonra hemen pesinden burada mac yaptiklari icin. Yani dinlenme sansimiz yok diyor Guardiola, iste bir kac hafta sonu yeni sezon basliyor.

biz buraya katilsak ustune birde sampiyonlar ligi oynayacagimiz sezon olursa devre götümüz cikar

arapların parayla dansöz oynatması gibi birşey bu en net haliyle.

Vallah keske bizde bir gun katilabilsek, surada 4-5 mac yapip 40-50 milyon euro aldiktan sonra gerisi cok muhim gelmiyor. Oraya katilmak isteyen epey takim var haberlerde okuyorum. Artik oyle yuksek paralar varken herkes ilk once maddiyati dusunuyor.
Biz katılsak önümüzdeki sezonu pas geçeriz bence, artısı olduğu kadar eksisi de çok keskin.

Yoksa en basitinden Osimhen parası çıkardı dediğin gibi.

Geri
Üst Alt