Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.275
- 22.933
- 1.433
City'de son 1 dominant ekip kurup sonra bu işleri bırakacak gibi geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Buruk'u çok kolay şekilde mat etti. Marmuş'u Haaland'ın yanına atıp ikiledi. Stoperlerle birebir eşleştiler. Marmuş da sürekli stoperleri attığı koşularla köşelere çekip durdu. Oraya mı gideyim buraya mı gideyim diye ikileme düşen stoperlerimiz de sallandı haliyle. Bunu erkenden görüp 15. dakikada 3'lüye dönebilirdi. Ama ısrarla 2. devreyi bekledi Okan Buruk. Pep bizi izlemiş ve çözümü çok kolay görmüş. Kalitesi yeten her takıma da referans verdi artık.
Düşüncede özgürlük dostum hayırdırİlk postu sakın okumayın
Bu konuda Pep ile karşılaştırılabilecek en obsesif hoca Simeone'dir muhtemelen. Okan Buruk buraların hocası olmak istiyorsa takım üzerinde taktiksel anlamda tam hakimiyet kurmak zorunda. Oyuncuların kendi kariyerleri için hedef seçtiği maçlar dışında hocanın taktiksel kapsamını çok dar bulmaya başladım. Ligde kalite farkı sebebiyle birçok denemesine şahit oluyoruz o ayrı. Kalite farkı da hoca dokunuşlarını kolaylaştırıyor ancak Avrupa'ya çıkıp 11 oyuncunun da taktiksel disiplinle sahada performans verdiği rakiplere karşı hazırlanılmış bir organizasyonu çok az görüyoruz. Okan Buruk takımın başında 1. sezonunda olsa bunu anlayabiliriz ancak 4. sezonda bu seviyelerdeki taktiksel dokunuşların biraz daha oturmuş olması gerekiyordu. Pep bize çalışıp kolayca çözüyorsa biz de diğer takımları kolayca çözebilmeliyiz artık bana göre.genel olarak sorayım
guardiola mı bunca başarıdan sonra hala futbola daha çok kafa yorup daha çok çalışıyordur okan buruk mu?