Perotti, Fenerbahçe’den Kaçmak İstiyor!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Diego Perotti: “Oğlum, Genoa’da doğdu. Şehrin benim için büyük bir önemi var. Fenerbahçe’yle bir yıllık kontratım daha var ancak İtalya’nın kalbimde yeri var. Futbolda kesinlik yoktur, işlerin nasıl yürüdüğünü biliyoruz. Kendi adıma, İtalya’ya dönmek isterim.”

Roma belki bu adamı maaş bütçesini denkleştirmek için ayrıldı gibi gösterip maaşını full ödedi fenere. Bunlar da transfer diye tutturdu. Adam 3 maç oynayıp arazi oldu. Yani saçma gelebilir ama bu adamın dediğine karışamıyordur fb belki. Kasadan para çıkmadıysa bile tarafarını kandırmış ali koç

sözlüge girip emek hirsizi diye aratin, ilk bunun resmini görürsünüz

daha sahada top oynamadan kendini yere atmaya baslamisti

serefsiz it

sözlüge girip emek hirsizi diye aratin, ilk bunun resmini görürsünüz

daha sahada top oynamadan kendini yere atmaya baslamisti

serefsiz it
Aman baba bırak gitsin yoksa bu çok kolay aldatır bizim kek kalas savunmacıları. Dediğin gibi sürekli penaltı alır bu. Oynamak istese ve sağlıklı olsa zaten bizim ligi elek eder de öyle olsa Roma göndermezdi buralara zaten. O yüzden gitsin isterim ben bizim ligden. Bizim beklerin ve stoperlerin Perotti kalitesindeki herhangi bir topçuyu tutabilme ihtimali yok.

Adamı hayata küstürmüşler;
"Dürüst olmak gerekirse emekliliği düşündüm. Sakatlık sonra geri dönüş için gerekli motivasyona sahipmiyim diye kendime soruyorum. Üstelik bu süreçte tamamı ile yalnız bırakıldığım gibi bir gerçek de var. Ameliyat ve rehabilitasyon masraflarını ben karşıladım."

Adamı hayata küstürmüşler;
"Dürüst olmak gerekirse emekliliği düşündüm. Sakatlık sonra geri dönüş için gerekli motivasyona sahipmiyim diye kendime soruyorum. Üstelik bu süreçte tamamı ile yalnız bırakıldığım gibi bir gerçek de var. Ameliyat ve rehabilitasyon masraflarını ben karşıladım."

Zor tabi

Bir yandan oynamadığın için fenere sürekli cebinden ödeme yap, diğer yandan ameliyat masrafları. Maddi manevi yıprandı adam.

Geri
Üst Alt