Perşembe İddaa Kuponları

Cevap: Perşembe İddaa Kuponları

Evet saygıdeğer gençlik , güzelim Avrupa ligi maçları var

yokmu şöyle 10 a 60 70 banko vercek bir kupon capsi ?

Haftasonu 2-2den basmalık ?

City ilk maç direğe falan takıldı çok daha baskılı oynamasına rağmen bugün turu geçer ama 1-0 yapıp uzatmada mı geçer, handikap yapıp erken mi bitirir bilemem.

United maçı büyük risk bence. Üst daha garanti.

PSV-Valencia başka bir üst maçı.

Olympiakos da tek farklı kazanır.

günün en sakat maçı Bilbao-Manu maçı. Gönlüm Bilbao diyor ama bu maçta her şey olabilir.

Udinese - Alkmaar ve Schalke - Twente maçları HX'a çok yakınmış gibi duruyor.

PSV - Valencia maçının PSV galibiyeti ile biteceğini düşünüyorum ama H1-HX arasında kararsızım.

Olympiakos- Metalist maçı tipik alt maçı gibi gözüküyor , ben bu maçta Olympiakos'un deplasmanda aldıkları galibiyet ile temkinli ve defansif ağırlıklı oynayacağını düşünüyorum , beraberlik olası gibi.

Kargalar tür için yeterli skoru alır mı bilemem ama maçı kazanacağını düşünüyorum.

Hannover - Liege maçıda MSX - HX arasında geçecek gibi , ben tercihimi beraberlikten yana kullanacağım.

Kod - Maç - Banko - Oran

562 - A.bilbao - Man Utd - 2 - 2.10

564 - PSV - Valencıa - İY0 - 1.90

565 - Udinese - Alkmaar - Alt - 1.65

567 - Besıktaş - A.madrid - 0/2 - 4.50

568 - M.city - Lizbon - H1 - 1.65

569 - Olympiakos - Metalist - 0/1 - 4.00

570 - Schalke - Twente - 0 - 3.30

2 misli

Maksimum Tahmini Kazanç : 1 milyar 290 tl 50 kuruş...:)

Schalke'ye 1.55den MS 1 oynamak mantıklı değil bence.1-0 dışında bütün tek farklı galibiyetler Twente'nin işine gelir.Riski seviyosanız h/1 oynayın.Dünkü Chelsea maçı da bu tipte bi maçtı maç 2-1'ken golün geleceği belliydi ya Chelsea atacaktı ya da kontradan Napoli.

Manchesterler çok sakat ya City geçen sene Kieve elenmişti böyle önem vermiyorlar galiba bu kupaya.

United maçı desen Handikap vermiş , kafamı karıştırıyo handikap işi

şöyle bi kupon oynucam sizce nasıl ???

565 - Udinese - Alkmaar - 1 - 1.85

567 - Besıktaş - A.madrid - İY0 - 2.00

569 - Olympiakos - Metalist - İY 0 - 1.85

570 - Schalke - Twente - 1 - 1.55

Toplam Oran : 75.46

Udinese - Alkmar 1

Bilbao-Manu 0-2

Schalke - Twente 1

Oly - Metalist 1

United maçına ben hiç girmem valla çok fazla yığılmışsınız 2'ye.

PSV-Valencia gibi gollü geçmeye aday ve Beşiktaş Madrid gibi acil gol gereken maçlarda İY 0 zor biraz ama olur neden olmasın. Ben oynamam ama :)

Manu bu kupada olmaktan pek mutlu değil gibi, kendi sahasında oynadığı 2 maçı da kaybetmesi bu kupada bizim ne işimiz var der gibi.Deplasmanda 3-2 kazanmış bir Bilbao evinde 2-1 kaybetse dahi turu geçiyor, Bilbao bu maçta hücumdan çok savunmayı düşünecektir ve bu maçın ilk yarısının 0 bitme ihtimali epey yüksek, diğer bir ihtimal ise 2-3 gol.Manu galibiyeti de riskli, galibiyet için motive olacaklarına emin olamadığımdan Manuya güvenemiyorum, taraf bahsinden uzak durmakta fayda var.Riski sevenler handikap 0 ya da maç sonu 0 yazabilir.Ben ilk yarı 0 ile 2-3 gol arasında kararsız kaldım.

şöyle bi kupon oynucam sizce nasıl ???

565 - Udinese - Alkmaar - 1 - 1.85

567 - Besıktaş - A.madrid - İY0 - 2.00

569 - Olympiakos - Metalist - İY 0 - 1.85

570 - Schalke - Twente - 1 - 1.55

Toplam Oran : 75.46

7 maçtan illa ki yatan olur

Beşiktaşa 1 handikap vermiş ? şimdi maç 1-1 bitse beşiktaş yenmiş oluyor degilmi? 3.30 oran.

İlk Bilbao maçına 2 oynadığım da, bayağı bir dalga geçen olmuştu :D Oradaki mantık İngiliz devlerinin bu kupaya pek önem vermediği, premier ligi kazanmanın, Uefa kupasını kazanmaktan çok daha önemli olduğuydu. İkinci maç içinde çok farklı bir durum söz konusu olacağını tahmin etmiyorum.

Artı Bilbao San Mames'te kimlerin canına okumadı ki, orada çok farklı oynuyorlar. Barcelona'da orada zorlanır, Madrid'te zorlanır. Özgür'ün söylediği gibi çok sıkıntılı maç ve misli kuponlara yazılacak maç değil.

Ha Manu ciddiye alır diye düşünüyorsanız da, Manu handikap oynayın risk aldığınız orana değsin derim :)

Manu 2-3 gol

Beşiktaş Atletico 1

şimdilik

Geri
Üst Alt