Perşembe İddaa Kuponları

Cevap: Perşembe İddaa Kuponları

Rubin alacak maçı ve ben tenise bıraktığım 300 liranın arkasından ağlayacağım neden Rubin'e basmadım diye.

97115625.png

rubin ve Kopenhag maclarina x birmingham macinada 1 verdim 50 € havadan geldiydi bastim bu maclara 24.83 ganyani var :)

benden sonra bwin 1.91 den 1.83 e dusurdu rubini :(

Herkez Rubine yükleniyor, Tottenham Paf takimla ciktigi icin. Sen neden böyle yapip, sinerjimizi bozuyorsun?

Rubin alacak maçı ve ben tenise bıraktığım 300 liranın arkasından ağlayacağım neden Rubin'e basmadım diye.

Rubin bu maçı kesin alır demiyorum ama bende senin gibi duşunuyorum. Totthenham Avrupa ligine zaten pek önem vermiyordu, Redknapp EPL'de forma şansı bulamayan adamları oynatıyordu çoğu maçta, bu maçta ise kendisi de belirtmiş zaten gençleri oynatacağını. Rubin de devam etmek istiyorsa bu maçı kesinikle kazanması lazım.

Kısaca Rubin alır.

Herkez Rubine yükleniyor, Tottenham Paf takimla ciktigi icin. Sen neden böyle yapip, sinerjimizi bozuyorsun?

sorry ,ben oyle oynadim di zaten ,yazim seklim sanki yeni oynamisim gibi oldu ,sizi mi kiricam aban rubin ,zaten bwin beni bekliyormus hemen dusurdu oranlari .Cakacak yani rubin :)

Maç bariz bir alt maçı, daha dakika 10'dan falan belli olmuştu. Piyangodan 1.70 civarı bir oran geldi altla.

İlk yarıda Rubin'in kaçırdığı iki net pozisyon dışında hiçbir şey yok. Cudicini sağolsun :D

568 Kopenhag-Hannover 10Ç 1.30

572 PSG-S.Bratislava KG Yok 1.65

579 A.Madrid-Udinese İY0 2.25

583 Celtic-Rennes 10Ç 1.30

588 Twente-Odense KG Yok 1.65

Misli 3 :yenieek:

İlk kupona nasıl 2 maç oynayabildin? Efes maçı tek maç mı?

Güzel gözüküyor kuponların ikisi de, bol şans :)

Öncelikle saol hocam Efes maçı zaten tek maçtı diğeride iy/ms olduğun için :) bu arada İlk kupondan Spartak maçı geldi 2.kuponda Galatasarayımız 2/2 geldi geriye kaldı 2 maç :)

Öncelikle saol hocam Efes maçı zaten tek maçtı diğeride iy/ms olduğun için :) bu arada İlk kupondan Spartak maçı geldi 2.kuponda Galatasarayımız 2/2 geldi geriye kaldı 2 maç :)

Bamberg banko gelir, Milano'nun da ben ilk yarıdan kasacağını düşünüyorum. İki kupon da çok güzel hazırlanmış, bence ikisinden birisine rahatlıkla hayırlı olsun diyebilirsin.

Bu arada Rubin 1'i attı, onlara değil de tenise bastığıma mahçup etti beni. Bir de üzerine çok net kaçırdılar, aman alt oynadık beyler sakin :o

Evet. Günün **** macida belli oldu. Sporting Lizbon.

Yoo,söylediklerinin hepsini ayni kuponda oynadim. Sporting Lizbonuda :(

Ulaan ben o maçı toptan unutmuşum oynamadım diye. Lizbon zaten 3'te 3 yaptı diye kasmaz dedim de Vaslui'de de çok eksik vardı, üzüldüm bak şimdi.

PSG'nin gol yememesi lazım, KG yok oynadık.

Geri
Üst Alt