Perşembe İddaa Kuponları

Cevap: Perşembe İddaa Kuponları

Telden girdiğim için resim belli olmuyor Baki'nin kuponu nu yazarmisiniz

manu h1

standart liege girin arkadaşlar hannoverde gercekden hic iş yok club brugge macında brugge acayip goller kacırmıstı .. bu sefer bence handikap bile olabilir ..

metalist h0 .. yüklü oynayanlar değerlendirsin bence .. bide atletico madrid besiktası 3-0 yencek icime doğdu :d

3bf68.png

Ozan abi, senin kupondaki maclar gelirse, bizimkide gelmis oluyor büyük ihtimal. Tabi Alkmaarin gollü beraberligini varsayarak. :D

9454cUntitled.png

Valencia maçı gelirse kupon büyük ihtimal tutar.

Ozan abi, senin kupondaki maclar gelirse, bizimkide gelmis oluyor büyük ihtimal. Tabi Alkmaarin gollü beraberligini varsayarak. :D

Topyekün gelsinler o zaman :D Herkes kazansın :D En güzeli o olur :D Akşam Serdar'la sana çok iş düşüyor. Sinerji başlığında üstün performans bekliyorum sizden :D

Fahri'de içindeki Yoda'yı daha iyi keşfederse, güzel bir akşam geçiririz :)

Topyekün gelsinler o zaman :D Herkes kazansın :D En güzeli o olur :D Akşam Serdar'la sana çok iş düşüyor. Sinerji başlığında üstün performans bekliyorum sizden :D

Yoda akşam yamuk yapmadı abi, adam West ham ve Brighton gol bulacak dedi maçı kazanacak demedi....bildi yani reis. :tiphat:

Yoda akşam yamuk yapmadı abi, adam West ham ve Brighton gol bulacak dedi maçı kazanacak demedi....bildi yani reis. :tiphat:

Tamam işte onu bir aşama ileri götüreceksin :D Gereken tüm sonuçları itina ile getirecek :D Üzerine katarak git :D Dark Side aldatmacalarına ve Sith'lerin gazabına karşı gözün açık olsun :D Gazamızda mübarek olsun :D

Yok öyle belese sinerji. Kusura bakma abi. Aile gecindiriyoruz, malum ekmek parasi. Biraz anlayis lütfen. :D

Biz Yiğit abi ile %10 komisyon konusunda anlaşmıştık abi aklında bulunsun :asd:

Yalniz beyler benden söylemesi Beşiktaş maçına çok yüklenmeyin, Beşiktaş o maçı kaybetmez...hele hendikap 1.70 oran değmez.

Gecenin en güzel oranı Twente - Schalke maçında. MS1 : 2.00 :yenieek:

Twente - Schalke 1

Metalist - Olympiacos 1

Lisbon - M.City 2

5.92

Temiz kupon.

Serdar , biz iddaayi birakalim, sadece sinerjimizi yapip 10% payimizi alalim. Sirf riskli bir is. :yenieek:

Schalke kaç maç beni yatırdı. Bu sefer Twente'ye kafa tutar benim şansıma :D

Ağzından yel alsın :D Dilini ısır çabuk :D Bu arada anlaşma anlaşmadır Serdar :D Sözünden dönenin kaşığı kırılsın :D

Fahri: Yoda iyi çalışmaya başlamış :D Dün gece bana da aynısını söylemişti :D Ben de aynen iletmiştim. Madrid maçına 1.70'den girmeye gerek yok. Dar bir sürpriz kupon yapıp, beraberlik oranını denemekte fayda var. 0-2 açıkta girilebilir :D Gelir ya da gelmez ama oranlar ciddi anlamda iyi.

Ağzından yel alsın :D Dilini ısır çabuk :D Bu arada anlaşma anlaşmadır Serdar :D Sözünden dönenin kaşığı kırılsın :D

Fahri: Yoda iyi çalışmaya başlamış :D Dün gece bana da aynısını söylemişti :D Ben de aynen iletmiştim. Madrid maçına 1.70'den girmeye gerek yok. Dar bir sürpriz kupon yapıp, beraberlik oranını denemekte fayda var. 0-2 açıkta girilebilir :D Gelir ya da gelmez ama oranlar ciddi anlamda iyi.

Isırdım abi inşallah Twente bizi yanıltmaz :D

Geri
Üst Alt