Üye Görüşü Persembenin Gelisi Carsambadan Belli

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
Basimizda ugrasmamiz gereken prandelli-selcuk inan-burak yilmaz tripod belasi varken adam (abdurrahman albayraktan bahsediyorum tabi ki) geldigi gunun ertesinde sabri takima dondu & su yapilan hareket bu sezonun (ve muhtemelen onumuzdeki 3-5 sezonun) fotografini cekmistir derim. biz bir porto yahut ajax olmayi unutalim da derim

verdict: GS ILERLEYEMEZ {ALLAHIN EMRI}

Yakında Meloyu da kovarlar,Sneijder ve Muslera da satılır "büyük maliyetleri" yüzünden ama panpişlere kimse laf etmez.

I am the one who knocks!

Tam buna benzer bir konu açacaktım.

Mealen şunu diyecektim. Bunlar daha iyi günlerimiz.

Liseliler Aysal sonrası bir başka liseli ile büyük ayıpları örtmeye çalışırken( yanına da Albayrak gibi hükümete ve avama yakın bir isim katarak) Galatasaray'ın geleceğini mahvetmektedirler.

Yapılan hamlelerin en ufak bir açıklaması olamaz. Dibe vurmak üzereyiz.

Sabri takıma girmeseydi geri, selçuk ve saire kovuluncamı ajax ve porto olunuyormuş acaba?
Hmm, iyi hemen kovalım o zaman bunları :D

kaosa doğru sürükleniyor takım

ama bu burakla selcukun umrundamıdır;tabiki hayır öyle yada böyle alıyolar 3milyonu

Bunlar emekli olana kadar (Sabri, Selcuk, Burak) cekecegimiz var, belki ondan sonra Cennetlik oluruz..

Ne bekliyordunuz zaten?Albayrak gelsin diye kendinden geçenler vardı sanki futbol dehası.

tapatalk

Geri
Üst Alt