Person of Interest

Cevap: Person of Interest

Haftadan haftaya beklemek zor oluyordu baya biriktirdim izleyeyim şimdi.

16. bolum sezon finali olur diye bekliyordum ama 2 bolum daha uzatmislar. Onlarin ne zaman cikacagi belirsiz suan icin.

Bu dizinin son 3-4 bölümünü seyredince anlaşılır mı? Yoksa baştan mı seyretmek gerekir?

Bu dizinin son 3-4 bölümünü seyredince anlaşılır mı? Yoksa baştan mı seyretmek gerekir?

Çok saçma bir iş olur son 3-4 bölümünü seyredip başlamak. Gerçi her dizi için geçerli bu, öyle son birkaç bölümü izlenip dizieye mi başlanır yav :o

Çok saçma bir iş olur son 3-4 bölümünü seyredip başlamak. Gerçi her dizi için geçerli bu, öyle son birkaç bölümü izlenip dizieye mi başlanır yav :o

Anıl, hepsini seyretmeye gözüm yemedi o yüzden seyretmeyi denemedim. Eğer son bir kaç bölümü seyredip dizinin güzel olduğunu anlayabileceksem öncekileri seyretmeyeyim dedim :)

Anıl, hepsini seyretmeye gözüm yemedi o yüzden seyretmeyi denemedim. Eğer son bir kaç bölümü seyredip dizinin güzel olduğunu anlayabileceksem öncekileri seyretmeyeyim dedim :)

Bence ilk birkaç bölümü izle seversen devam edersin işte, zaten ayda iki bölüm çıkıyor neredeyse.

17.bölüm 7 mart diye gözküyor ama ne kadar doğrudur bekleyip görelim

17 varmış.. hatta gelmiş.. :D:ayatollah:

dizi son 2 bölümdür kendini fena aşıyor, ekibin ardından makina da bir değişime girecek anlaşılan.. bu da çok iyi bölümdü.. sherlock holmes, hercule poirot roman karakterlerindeki gibi bir "katil kim" senaryosu izledik :D

Yeni bölüm çıktı,duyrulur:o

S02E19 çıktı :ayatollah:

Bu dizi niye bu kadar arkalarda kalmış ya :sad007:

up up

s2xe21 müthiş ötesiydi be tadı damağımda kaldı valla

son bölüm efsaneler arasına girdi,açıkçası kafam da karışmadı değil cevaplanması gereken birçok soru var.Nathan reis bi kişilikmiş ama yazık olmuş ayrıca root da bu bölüm sempatik gözüktü bi sonraki bölüm finalmiş bakalım admin tahmin ettiğim kişi mi oldu:o

god mode harikaydı la resmen.tadı damağımda kaldı diyebilirim.güzel bir yerde de bitirdiler şerrolar

[GG]machine için canlı gibi lafı kullanıldı son sahneden de çıkardığım machine roota aşık oldu heralde:oayrıca hanımefendi çıktı başımıza sanırım hükümetten biri.gelin-damat sahnesi çok hoşuma gitti.shaw ve root kalıcı gibi.carterın tarafı da karıştı belki tamamen ekibe geçebilir o da.fusco reis de gözükmüyor bu aralar:D[/GG]

Geri
Üst Alt