Person of Interest

root en sevilen kötü karakterler listemde hızla zirveye tırmanıyor.. gerçi ne kadar kötü olduğu da tartışılır :)

** İçerik telif nedeniyle kaldırıldı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yeni bölüm gelmiş ;)

edit: 5555. mesajım bu konuya kısmetmiş ehehe

Çok fazla spoiler sayılmaz ama yine de

Samaritan'ı bizim üzerimizden kaçırmışlar vay anasını ya. Shaw öyle "bi şeyler mi içsek" laflarına pek kanmaz, senaristler akıllı olsun. Ayrıca Fusco reyizin de Shaw'a hafiften yazması gözlerden kaçmadı. Fusco'yu severiz sayarız ama Shaw'ı da sana yedirmeyiz, sen de akıllı ol.

wbNJOb.png

xJPn5Q.png

Turkiyemiz uzerinde oyunlar oynaniyor, ayık ol tayyip basgan.

Ülkemizi bu tip işlere alet etmelerini eshefle kınıyorum.

Samaritan olayında cemaatin parmağı var,yoksa bu kadar dinleme,tape nereden çıktı

ayrıca "şavarma" dedikleri şey bildiğin bizim döner dürüm.. ne beyrutu ne bağdatından bahsediyonuz lann?

Haftaya yokmuş. Bu ne arkadaş bi hafta var iki haftya yok

baya komik ve aksiyonu bol bi bölümdü.. şu matthew lost'ta oynamıyor muydu bi ara?

bir de shaw :heart::heart::heart:

3x16'yı izledim az önce, müthiş bir bölümdü. Yeni sayılabilecek karakterleri olayların içine güzel enjekte ettiler.

ulan decima dingili senin ne haddine "find me harold finch" demek. finch sen de o kadar vicdan yapmasaydın iyiydi be hacı

Yine çok güzel şarkı seçmiş herifler. Sahneyle falan uyumlu

[media]https://www.youtube.com/watch?v=sf6mkYz4mx0[/media]

Kankalar hicbi yorumu okumadim spoiler olabilir diye . Nette az buz dizi arastirmasi yaptim bunla fringe i tavsiye ediyolar . Sizce izlemeye deger mi kankslar

o root yokmu boyle karizmatik kadin oyuncu gormedim hic bi dizide :D

Bu bölüm yine tavan yaptılar.Sezon finallerini yakın vitesi 1 tık artırıyorlar bundan sonraki bölümler de iyi olacak gibi.1 hafta ara var sonra son 3 bölüm arka arkaya olacak.

2 makinenin kapışmasından bakalım kim galip gelecek.Kongre üyesini öldürme mevzusu güzeldi.Daha çok insanı kurtarmak için bir canı feda etmek ama sonunda Finch'in vicdanı galip geldi

finch bi yandanda evladinin katil olma potansiyeliyle yuzlesince yikildi :D

3x16 yı yeni izledim,bekletiyordum 3.sezonu izlemek için ama dayanamadım başladım izlemeye :D harika bir bölümdü izlediğim en iyi bölümlerden biriydi.

Geri
Üst Alt