- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
son güncellemeyi yapamıyorum ps deki kullanıcı adım sistem güncellemem her şey tamam ama veri paketi güncellemesine geliyorum buton silik çıkıyor ne yapmam gerek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel olmasın.
O laf kime ?
Düzgün cevap vermeyen, trolleyen herkese. Yani konuyu bilmeyip yinede fikir yürütüp yardım etmeye çalışırsın ama yardım isteyen birisine ( ki, hangi konuda olduğunun bir önemi yok ) abu subuk cevap vermek bu forumda gelenek haline gelmeye başladı. Tekrar soruna dönecek olursak sana değil abi merak etme. Bu forumda insanlara yardım etmeye çalışan/abalayan ender kişilerdensin.

Daha küçük avatar bulamadın mı?Düzgün cevap vermeyen, trolleyen herkese. Yani konuyu bilmeyip yinede fikir yürütüp yardım etmeye çalışırsın ama yardım isteyen birisine ( ki, hangi konuda olduğunun bir önemi yok ) abu subuk cevap vermek bu forumda gelenek haline gelmeye başladı. Tekrar soruna dönecek olursak sana değil abi merak etme. Bu forumda insanlara yardım etmeye çalışan/abalayan ender kişilerdensin.
Daha küçük avatar bulamadın mı?![]()

tv yan yavrumtvyi yan yatir o zaman sorun cözülür
Ne olduğu da anlaşılmıyor ki, film afişi falan mı?Telefondan yükledim küçük çıkmış ben de uğraşmadım bro.![]()