PES 2013 Veri Paketi Güncellemesi Yapamıyorum

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
son güncellemeyi yapamıyorum ps deki kullanıcı adım sistem güncellemem her şey tamam ama veri paketi güncellemesine geliyorum buton silik çıkıyor ne yapmam gerek?

gyre7u9u.jpg

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyunun bölgesiyle ilgili bir durum olabilir mi? NTSC PAL gibi... Aklıma ilk o geldi, pes oynamayı 2010'da bırakmıştım.

tapatalk

Konami güncellemeyi kapatmış olabilir mi PES13 için. Geçen bende de verdi aynı hatayı.

Güncelleme acik 4 adet güncelleme cikiyor basiyorum geri menüye atiyor

Düzgün cevap vermeyen, trolleyen herkese. Yani konuyu bilmeyip yinede fikir yürütüp yardım etmeye çalışırsın ama yardım isteyen birisine ( ki, hangi konuda olduğunun bir önemi yok ) abu subuk cevap vermek bu forumda gelenek haline gelmeye başladı. Tekrar soruna dönecek olursak sana değil abi merak etme. Bu forumda insanlara yardım etmeye çalışan/abalayan ender kişilerdensin.

tvyi yan yatir o zaman sorun cözülür

Düzgün cevap vermeyen, trolleyen herkese. Yani konuyu bilmeyip yinede fikir yürütüp yardım etmeye çalışırsın ama yardım isteyen birisine ( ki, hangi konuda olduğunun bir önemi yok ) abu subuk cevap vermek bu forumda gelenek haline gelmeye başladı. Tekrar soruna dönecek olursak sana değil abi merak etme. Bu forumda insanlara yardım etmeye çalışan/abalayan ender kişilerdensin.

Senin mesajından bir önceki mesajı ben yazdığım için sorma gereği duydum ;) Eyvallah. :hat:

Daha küçük avatar bulamadın mı? :D

Geri
Üst Alt